neděle 10. března 2013

dárek od Áji



Ája  byla naše jezevčice. Co je důležité pro dnešní příspěvek, že ji Michalka od malička  strašně milovala, vlastně to musela být láska oboustranná, protože Ája velice trpělivě snášela vodění na vodítku, leckdy i doma :o)  hru na Karkulku (fotku nemůžu najít ale budu na tom pracovat)

Když trávíme společný čas s  Míšou, vždy se řeč stočí směrem ke vzpomínkám na Áju, jaká byla, jak se ráda procházela ve sprchovém koutě (to dnes dělá Nelynka)




Ája ke sklonku svého života moc ráda četla knížky. Mělo to jednu nevýhodu, po jejím čtení byli na vyhození a to jsme v převážné většině udělali. No a  nyní, když uklízíme a (ne zcela úspěšně redukujeme) knihovnu, tak  jsme objevili jednu knížku, kterou také četla  ...ale naštěstí nedočetla...:o)

 
Je jen tak v rohu kousnutá. Můj muž napsal ke kousanci komantář a tak jsme ji dnes  Michalce předali.  Byla nadšená. Navíc věřím, že se ji jako vášnivé čtenářce bude kniha líbit, protože koně jsou její druhá láska. Ája nejspíš  věděla  co má Míša ráda :o)

8 komentářů:

  1. jo Zaříkávač koní je pěkná knížka.
    Já mám ráda film na její motivy, který natočil Robert Redford. Film je to sice dlouhý, ale krásný. Ta scéna jízdy na koních montanskou přírodou je dechberoucí. Člověk přímo cítí tu volnost.
    Prostě ten film miluju.

    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míško film je krásný, také ho máme moc rádi. Dokonce je to náš novoroční, když není nic vhodného v TV tak si ho pustíme. Kniha se mi zdá ještě pro ni náročná ale Míša čte moc ráda, tak určitě co nevidět na ni dojde.

      Vymazat
  2. To jsem okousala já! :))) to je vtipný.... vezmu si od vás mustr a začnu to praktikovat také :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Ája byla krásná ale i moc fajn psice. Škoda ji, žel psí život je v porovnání s lidským krátký.

      Vymazat
  4. Krásný film akniha se mi líbila ještě víc, je to trochu míň happy and

    OdpovědětVymazat