neděle 24. ledna 2016

Vánoční stromeček

 už byl těžkým andělem nahnutý.
Stejně si myslím, že už nikdo "normální" stromek v této době nemá. Jen my doma a pak v práci. To je jiná kapitola. Lépe řečeno kolega. Miluje vánoční dekorace a stromeček tak mocně, že ani v březnu nemívá dost.
U nás to jsou Holynky. Nedokážeme jim to vylehávání pod stromem odepřít.
Ale i my dva dospěláci jsme si hověli, že vidíme tu kombinaci "stromeček a venku padá sníh".

Dnes už ale dost. A když jsme oboustranně odpískali výlet za Sofi, tak jsme se pustili do práce.  Zlikvidovali jsme ho. A Holynky se přesunuly na gauč.
A my si ještě ponechali tuatam po bytě světýlka. Přece jen, ty dlouhé zimní večery nějakou dobu potrvají a není nad to, udělat si atmošku.

a tento snímek je z dnešní svižné procházky kolem rybníčků. Chodívám tam skoro denně. Ale dnes se nám naskytnul takový příjemný pohled. Děti na zamrzlé vodě, rodiče, občerstvení. Prostě skutečná zima. Snad se ještě na pár dní vrátí.


 

Svetr pro Evičku dopleten.
Vypíná se. Zítra večer zapracuju cancoury a v úterý může být předán :o)
 

2 komentáře:

  1. Aranelko zdraví! Vycházky jsou fajnová "věc", moc ti to přeju. Mno máme to stejně.. světýlka, adventhvězda apod. prostě svítí. Ze sněhu a zimy jsem maximálně unešená :). Pa

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Aranel,trumfli jste nás se stromečkem jen o pár hodin. Sobotní večer mu byl osudný. Ale kdyby záleželo na mém přání, svítil by, dokud by jehličí neopadalo. Tak zase za rok.martina

    OdpovědětVymazat