úterý 5. května 2015

Koníček

patřím....virtuálně... do  milé  skupiny šikovných žen. Zejména tedy maminek ale občas se tuatam najde i babička. Jsme z Čech, Moravy aj zo Slovenska :o)
A v této skupině si hodně pomáháme. Jedná se samozřejmě o háčkování a pletení. Učíme se jedna od druhé. Občas se stane, že někomu chybí klubíčko příze. To se stalo zrovna nedávno. I nabídla jsem pomoc. Klubíčko zabalila a poslala. Dnes přišel balíček zase mě...nečekán, nezván...pravda háčkovat se z toho nedá ale zítra mám volno....víno se už chladí ...uděláme si doma takový pěkný voňavý večer :o)) ...Broňo moc děkuji ! a pak, že u nás nejsou hodní lidé :o)

4 komentáře:

  1. som šikovná, som žena, už som aj babička, som zo Slovenska, viem pomáhať,ale nie som Broňa.....asi preto k takej skupine nepatrím? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem ku vsetkému ale hlavne k tej babičke :-) patriš do skupiny, to je jasné len sa treba zaregistrovať Modrý koník cz alebo sk ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hele hele ,tak vůně tvarůžků doputovala až sem ?
    To ty jsi Lydinko pomohla když bylo třeba ,já už jen oplácela jinými vjemy ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně Belli ...dovoněla až sem :o) No, nakonec nepomohla viď ? ale snaha byla i je ale marně. Kde nic není ani smrt nebere ...světle šedá klubka prostě po Praze nejsou...tedy ty co ty počebuješ

      Vymazat