středa 13. února 2013

Myšlenka o bydlení...


...nás zavedla do obchodu  za Prahu. Máme to kousíček od malé Elen a její velké ségry Mišky. Učinili jsme tak již koncem minulého měsíce ale fotky pod záplavou dalších z jiných akcí byli téměř zapomenuty.
Upozornila jsem předem asi třikrát svého muže, že se v našem případě bude jednat pouze o návštěvu inspirativní ale už když jsme vešli dovnitř, tak jsme zjistili, že by se nám pár kousků líbilo. Některé by u nás doma dokonce seděli ..a to zejména dle mého uvážení ...jako prdel na hrnec.

Mému muži se moc líbily lampy...

já hledala ...čtenář promine...prdlou židli. Mám takovou představu, že bude nějak netypická. Nepotřebuji ani nechci u svého psacího stolu,( který ještě také nemám :o)) klasickou kancelářskou židli. Hledám něco co bude mít vtip a to i za cenu, že nebude dvakrát pohodlná :o))) Muž si mě dobírá, že by byl nevhodnější býk vytesaný ze dřeva a aby zas tak netlačil, tak bych mu muhla hodit na záda kůži z ovce :o))) no asi tak nějak . Tenhle kůň mě rozesmál...vzpoměla jsem si jak jsem se v hodinách tělocviku vždy opotila, když jsme měli skákat přes kozu, natož koně...že bych si ho pořídila jako jakousi trofej...či psychotepeutickou pomůcku...jakože jsem to nakonec ve stáří dokázala :o)))

Musím popravdě říct, že prdlé židle zde opravdu mají, některé natolik, že by mi i vyhovovali. No rozhodně ta bílá, plechová by mohla jít hned se mnou, nebo sezení ala traktor?

Největší překážkou,  proč jsem se nevyřádila jsou opravdu finance. Když nastane podobná situace si říkám, jak by byl můj život snadný,  kdybych místo svého koníčka třeba háčkovala. Zatím ...asi...bohužel,  jsou pro mě mnohem větším lákadlem takové ty černé potvory z Fotolabu a že takový minimálně ještě jeden mám, tak šup zpátky na zem  a šup do Ikea :o)

16 komentářů:

  1. Aranelko, ono je to tak, ze kdyz je tvym konickem hackovani, tak jej zacnes fotit na blog. Pak zjistis, ze ty fotky nejak nejsou ono, tak si koupis fotak, se kterym ale neumis zachazet, tudiz se nahlasis do kurzu foceni a najednou jsme ve stejne pozici :o) Me se moc libi to prouzkovane kresilko! Hezky den, Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :o))) Kateřino tak v tomto případě máš pravdu. Já jsem začala psát blog právě proto abych se naučila fotit. Říkala, jsem si, že když budu fotit každý den, nebo každý druhý, tak se to musím naučit. A pak právě přišel ten nový foťák, kurz a další foťák a objektivy :o))) jsem nyní ve fázi, kdy se mi zdá, že neumím ani fotit ani vlastně nic jiného, tak od konce února opět šup do školy :oD
      Křesílko je překrásné :o)

      Vymazat
    2. Tak jste objevila Lodenice?Prdlou bílou mám v práci a mužete vyzkoušet, traktorářskou zase doma.Ve Snell se najde spoustu věcí......bohužel.eliška

      Vymazat
    3. Kousek od Snelu bydlí dcera. Židle si moc ráda vyzkouším...když dovolíte. Říkala, jsem si, že asi budete Loděnice znát :oD

      Vymazat
  2. No páni! To je luxus, moc se mi líbí na první fotce ta modrá komoda či příborník, pak ta krásná velká lampa v rohu. Chjo už sem nic nedávej! A k tomu černému z fotolabu, nějaký nový kousek? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci i já jsem z toho celá rozdrásaná :o))) Kousek nový nemám, když nepočítám dech vyrážející dar mého muže ...se slovy, tak nám ho zabalte, jakoby to byl kousek dortu ..a přitom D7 :oD pani si říká, když už došla až sem, tak musí ještě todle a možná todle ...sny má i když je štará no

      Vymazat
    2. No tak to je opravdu krásný dar! Gratuluju a moc ti ho přeju! To je můj tajný sen.... strašnej koníček :DDD

      Vymazat
    3. Paní, brečela jsem skoro měsíc dojetím. Nyní už si zvykám :o) a co Luci u tebe nového ?

      Vymazat
  3. když jsem uviděla -koně-kozu z tělocvičny naskočila mi husí kůže.Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jak já to nenáviděla v hodinách tělocviku,dlouhá a hubená přečnívající všemi směry jsem TOHLE nedokázala NIKDY přeskočit.Jsou v životě hustější chvíle,to vím,ale tahle se mi z paměti nějak nevymazala.Jako doplněk domácí pohody si tudíž tuto věc nedokážu představit.Zato bláznivé židličky mne vezmou u srdce vždycky!a lampy taky,svíčky lampy krby to je moje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, tak možná právě proto...pořídíme si k sezení místo židle koně? smažeme trauma z dětství

      Vymazat
  4. Aranelko jsou to překrásné věci s patinou. Mají svůj styl.

    Ale ono i v té IKEE mají hezké věci. Máme od nich doma spoustu doplňků a vnoučkovi tam kupujeme hračky.

    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miško, nebýt Ikea tak ani nebydlíme ..jen jsem chtěla malou změnu, či nadhled :o)

      Vymazat
  5. to mi nedělěj..

    ani nechci přesně vědět kde ten obchod je :D

    OdpovědětVymazat
  6. Aranel, bacha na ty kovové židle. Tu, co máte na posledním obrázku, koupila moje kolegyně svému muži do "dílny" (je architekt). Prý na ní strašně zebe zadek i to druhé, takže zánět pořád číhá nedaleko a s polštářem už to není ono ... :-) Jinak tu růžovou vitrínu jsem si fotila taky, je úžasná!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie, vzhledem k tomu, že na jih praží celý den slunce...nechci ani domyslet :oD
      Pro růžovou bych měla místo hned ! proč jen já neháčkuju, můj kůň je hodně nenažraný.
      V březnu začne opět škola a já se chci trošku dovybavit a dovybavení je v desetitisících...ať dělám co dělám.

      Vymazat