středa 2. ledna 2013

Trpíme...

...paňáky Mucosolvanu ani další námi draze nakoupená léčba nepomohla. . A tak nezbývalo,  než se vzdát a vyhledat lékařskou pomoc. Už si pochutnáváme na antibioticích.
  
Není to ovšem jediný důvod našeho utrpení.  Zajímavé je, že když už si našinec myslí, že se po probuzení nemůže nic blbého stát, stane se. Náš pan prezident udělil  amnestii a to v nevídaném rozsahu.  A tak sledujeme všechny i ty internetové diskuze, články různých osobností (jen psychiatři mlčí) i obyčejných lidí. Samozřejmě zejména těch, kteří jsou tímto "aktem" postiženi až zesměšněni.
Jedna známá osobnost se pokoušela hledat pozitivum na tom všem ale myslím, že nenašla. Nenašel nikdo ani já. Snad jen, mě napadá, že by bylo vhodné kdyby ty bratranci a bratři čorkaři dostali rovnou k propouštěcí zprávě i seznam oněch velkých ryb..Há systému a dalších.
To by se tak trošku pomyslný kruh uzavřel.

17 komentářů:

  1. Ahoj, Aranel! Jsem na tom stejně. Příšerně nastydlá, čekám, jestli to vyležím, jinak jdu v pondělí taky zase pro atb. Čtu Lidovky a žasnu nad rozsahem amnestie. Je vidět, že ti nahoře vůbec nemají páru o nás dole, o životě. Je to vůbec možný?! Přeju celé rodině hodně zdraví v novém roce, i když jsme tak blbě začali ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie amnestii vnímám jako výsměch slušným lidem. Je to veliké sklamání. Přeji a%t se co nedřív uzdravíš, u nás to bez atb nešlo ale zase rychle zabírají. Zdravím věechny !

      Vymazat
  2. Jsem na tom úplně stejně, dámy, jak s nemocí,tak s amnestií. Tak aby už bylo líp....:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko i vy ? :o) tak se držte ono nakonec v těchto dnech je lepší (rozuměj) bezpečnější nevycházet

      Vymazat
  3. Aranelko, a já si myslela, že naše domácnost zadržela bacila na Moravě.
    Antibiotika máme všichni, pohotovost jsme navštívili několikrát.
    Dneska je první den líp.

    Moc přeju, ať se stav jen lepší, k čemu by teda neměl člověk číst noviny, ale taky se tomu neubráním..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko vy na té Moravě také musíte mít všechno :oDDD no, ono jediné pozitivum v této velkorysé době je, že je člověk upoután na lůžko což se rovná jakémusi bezpečí. Venku tedy bezpečno zdáse není...nevím jak na Moravě ale zde v centru to stojí za to.

      Vymazat
    2. Aranelko, my jsme v izolaci, pokud nevyjedeme do města.
      Z tohoto pohledu jsme v bezpečí.

      Co se bacilu týče, velmi ráda bych si je odpustila.. :))

      Vymazat
  4. Aranelko, je mi líto, že marodíte. Musím klepat na všechno, co mám okolo sebe, u nás to zatím jde. A amnestie, brečet se mi chce kam jsme to dopracovali. Už několk dní jsme pěkně vytočená, ale bohužel je mi to k prdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo klepej, klepej...je to výživné taková kombinace angíny s chřipkou. Prča jsou ty horečkové závratě, to bychom si měli pořídit chlupaté zdi :o)))
      Amnestie je ještě v hojnější velikosti než jsme doufali...vytočení našich osob k prdu je ale nedovedu si představit jak musí být vytočení (sklamáni, nešťastní, zoufalí...atd) ti, kterých se to týká osobně. Myslím, že nepřeháním, místami jso to až zničené životy

      Vymazat
  5. Držíme moc palečky, ať jste brzo zdraví a máte vybráno minimálně na celý rok! Ovšem okurky mne pobavily, jsme přemýšlela, k čemu jsou dobré:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silvo děkuji moc, já tedy doufám, že jednou za rok úplně stačí. To víš med domácí :o)))

      Vymazat
  6. Aranelko,brzké zotavení přeju tobě i Pepíkovi.Co holky chlupatý?Těm se doufám nachlazení vyhýbá velkým obloukem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miško děkuji a zdravím ! No holky chlupatý jsou v pohodě, jen procházek mají málo ale v tom dešti by tam stejně nechtěli pobýt dýl než je nutno.

      Vymazat
  7. Přeji brzké uzdravení. Amnestii raději nekomentuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Amélko, nějak se nemůžeme z toho vzpamatovat..z nemoci i z amnestie.

      Vymazat
  8. Aranelko, doufám, že už je líp. Ať ty bacily zmznou, potvory jedny.

    A amnestie? Říkám si, že v naší republice se nežije špatně, žije se dobře, ovšem dokud člověk není nucen domáhat se svého práva - je to frustrující, nikde není dovolání - a pak ještě přijde amnestie. No nic, plakat se mi chce, ale nebudu, nestojí to za to.

    Hodně sil na překonání nemocí a pusu chlupáčům.
    Romča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Romi, atb zabírají ne sice tak rychle jak jsme doufali a ještě to pořád zdaleka není ono, zejména manžel je na tom hůř ale lížeme se lížeme :o)
      Rozsah amnestie mě drtí pořád, snad ještě víc. Pravda je, že s tím člověk nejspíš nic nenadělá a v tom případě ani nemá cenu zoufat.
      Moc děkuji a přeji vám hodně zdravíčka !!!! a pusu chlupáčům dám to ony naše Holynky jsou ńuhňací tuliči, to ony rády :oD

      Vymazat