pondělí 17. září 2012

Barování v červnu...


...zahájilo sezónu. Letošní prázdniny, jsme sice zabarovali v Chapitoux na Letné ale není nad intimní prostor v Malostranské Besedě. Opět budeme ...a rádi...stát ve frontě na lupeny, volat si  "máš?"..zkoušet tipovat, kdo bude nebo by mohl být.
děkuji své kulturožroutské kamarádce Ivance za tohle prima foto...poznali jsme se právě zde :o)

Budeme překvapováni a zaskočeni, protože během tohoto večera to tak bývá. Samozřejmě, že si každý umí moc dobře představit interpreta, kterého by rád slyšel a hlavně viděl v tak bezprostřední blízkosti ale pak prichází právě ten fakt, že si najdete úplně novou hvězdu, o které jste nikdy dřív neslyšeli. Je to mánie...barománie, závislost mám na tomto pořadu vypěstovanou a nemíním se léčit. A pak, potkat se z přáteli...tak to je tuze příjemná věc. No prostě, sezóna  Barování zahájena. Překvapení se konalo, Filip měl 9.9. své 35 narozeniny a tak logicky doznívalo narozeninové téma. A dárečky, ty rozdával on nám v podobě kýčovitých vychytávek. Já se hrbila a schovávala ...ono jedno kouřící srdce nám z minula  doma bohatě stačí...ale Pepa byl obdarován růžovou stuhou a kouzelnou hůlkou téže barvy, no Sofinka se snad zaraduje.
Ještě chci říct, že velkým  a krásným překvapením tohoto večera byla účast Ondry Brzobohatého.  Jsem ráda, že ctí heslo svého táty, který Barování měl vlastně také moc rád. Ostatně loni v červnu zpívala celá rodina včetně Hanky.  Tak a nyní pár foteček. A velké poděkování pani ředitelce za místa, jo to se potom fotí  :o)

















1 komentář: