neděle 8. května 2016

Svobodný

 
 den....

 



a naše pěší cesta do Klánovic.... chůze je nejsvobodnější sport...
 ...cestu jsme ukončili v Babiččině besedě...

...na tamní zahrádce...






 
 ...objednali jsme si jídlo a dostali nejdřív čekatelné :o)...vynikající čerstvé ještě teplé pečivo a neméně vynikající pomazánku s čerstvou zeleninkou...
 ...moje báječná kulajda se ztraceným vejcem a mužovo daňčí guláš s bramboráčky...
 ....tak se nám líbilo rozmazlování příjemným personálem, že jsme neodolali sladké tečce...větrník a moje čokoládová pěna s višněmi. Do této restaurace se určitě vrátíme a asi ne jednou :o)
Večer film Želary...smutný, krásný a hluboce lidský. Je potřeba připomínat.

5 komentářů:

  1. To musel být nádherný den, příroda, sluníčko, milovaný muž a dobré jídlo, nedovedu si představit krásněji strávený den ;-)

    Užívejte ♥
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si sama včera tiež dala ,,slobodný šport,, po lese, kým muž išiel pre Mila do Drahuškova, to bola zelená slasť.Moji mi zatiaľ upiekli k ,,Dňu mačiek,, ako sme to nazvali pre kocúra:-), bezlepkové slané semiačkovo-syrové pečivo, lebo ja som na slané.To bola moja ,,slaná tečka,,!
    Želary sú krajšie ako kniha, spolu s Jozovou Hanulí, sú to moje naj top knihy, na jednej jedinej polici, ktorá mi ostala v knižnici v mužovej pracovni :-)
    pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja som všetkožrút :o))) a to sladké teda ani jeden by z nás nemal, vieme. Lenže čo by to bol za život nnehrešiť :o)) A teba milujú a vážia si ťa, maminky krásnej. To je dobre !

      Vymazat
  3. Želary je úžasný film...líbil? Chápu, že je to těžké téma. Výlet vypadá báječně,

    OdpovědětVymazat