úterý 8. března 2016

Mezinárodní den žen

když jsem si báchořila tento den...a to já pořád dělám jako bych nevěděla, že se v životě dějí věci, které my červíčci neovlivníme. Ale smiřuju se s tím, jen aby okolí bylo smířené.
Měla jsem prostě takovou tu představu...jak přece jen stihnu doplést ten barvičkový svetřík, víme.
(nebudu vkládat odkazy na svoje příspěvky...vlevo jest kolonka pletánky že) no když už jsem stihla Svetr Vánoční, posléze i Novoroční...a s takovým předstihem, tak coby ne svetřík MDŽ.
Tak jsem dnes prostě ...ač to bolelo...vypárala ten kus. A šlo to. I nahodit zpět oka.
Pořád si myslím, že se tím páráním proplétám k vyšší úrovni...no, hlavně chytat oči už umím...to si jeden vezme menší  číslo jehlic aby bylo jasno.
Takže tak.
 
Dostala jsem květiny...to v plánu bylo, to můj muž má v plánu svátek nesvátek a já jsem za to moc ráda. Včera jsem ráda nebyla, páč mi to bylo jasné, když se plížil s odpadkama..."ať tě to ani nenapadne" vyhrožuju ale on je gentleman.
Dostala jsem i velký kus zázvoru.
Tuhle jsem objevila jeho tajnou skrýš s čokoládama, takže houby zle.
Večer jsme se spravedlivě rozdělili o poslední šumák ACC a připili si.
Na zdraví !
 
 
A na závěr zpravodajství z Františkovek.
Dnes se tam zase děli věci ale
 kolegyně, která se tam lázní,  ví co mám ráda :o)
A protože mám ve virtuálních  přátelích různé duše, zjistila jsem už i kdo je autorem
The urban guerrilla knitting



¨

7 komentářů:

  1. Aranel,Koukam,že když už paras je o trochu lépe:-)U mě momentálně také,ale zatím zvladam jen pár komentářů;-)Vestu pro Šimu mám upletenou,jen ji poskládat dohromady. Tak jen doufám,že za pár dni už i tohle z postele zvladnu!Protože tvořivých plánu mám sposty,času momentálně také,ale fyzických sil už nezbyva:-0Ale bude zase dobře a jaro:-)Dnes konečně svítí i slunicko:-)Drzte se!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. člověk se s každým pletením víc a víc zaplétá :o) nějaký nezdar nesmí odradit :) No jen si nejsem jistá jestli to stačilo...to vypárání..chtělo by to školené oko ale kde ho vzít a nekrást . A to jaro, všichni se tak těšíme...jestli nebude tak si ho snad upletem :o)

      Vymazat
  2. Ach párání, kdo nikdy nepáral, lže :o)). Při mém posledním pletení jsem se vracela JEN 4 řady když jsem přehlédla značku spletení ok. A to jsem pletla vše na kruhové jehličí, takže ok málo nebylo. Držíme palce jak s uzdravením, tak při opětovném pletení.
    Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko děkuji. Já párala pěkný kus ale jak píšu nevím zdali dostatečný. I tak jsem se rozhodla pokračovat...dnes jsem dala ale jen jednu řadu..jsem pořád chabrus

      Vymazat
  3. Aranel, manzel si zasluzi pochvala ze je taky pozorny. Drzim palce nech ti to pletenie vyjde a dopleties sveter. Bezne prerabam veci a param, len treba trpezlivost a ked to bude hotove, tak budes na seba hrda.

    OdpovědětVymazat
  4. Aranel, my máme polovinu rodiny ve Frantovejch, takže jsme si taky po Vánocích prošli všechny oblečené stromky :-)
    Muž s dětmi tam zrovna jsou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já vypátrala i pachatelky :o) Škoda, že nejsem ouplně teamový hráč, jinak bych se do takové skupiny přihlásila. Takhle musím počkat až dopletu co mám a pak si vyhlídnu nějaký vhodný objekt ...můj guerilla knitting bude čitelně puntíkatý :o)))

      Vymazat