pondělí 27. července 2015

Elenka a míša



Dnes jsme si vzali Elenku na výlet. Do Berounského medvědária.
Měli jsme si sami pro sebe :o) užili jsme si !




 Večer příjemné posezení s rodiči i druhými prarodiči u grilování. Pohodička vánek. Elenka se pak sama rozhodla, že pojede s námi...vyzkoušet si jaké to bude spát u nás :o)
Tohle je ještě u rodičů doma, schovávačka v krabici :)

4 komentáře:

  1. Ano Aranel užívat si vnoučátka je krásné. Máme 4,5 letého vnuka Samíka a také si užíváme. Je to radost.

    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
  2. Neviem prečo som pozrela len klip...a potom som si všimla, že je toho viac....si záhadná ...práve som chcela napísať, že staršia vnučka sa podobá na teba a mladšia, Ela na deda :-))) tak si to ,,prelož,,, lebo to tak vyzerá :-)...a nechápala som ako môžeš mať tak veľkého vnuka, ale toho si získala pekným vzťahom, že ?
    Ja som dnes rozmýšľala nad mojou najstaršou...všetko je v poriadku...ale ja mám dve domácnosti !....a nikomu to nevysvetlím, sama to nechápem... ona nevojde do systému,nechápe ho,...spôsobuje to ten autizmus, má svoj systém a je tvorivá...realizuje sa tvorivo...v domácnosti len varí, pečie a šije....preto ja tak horúčkovito štrukturalizujem, systematizujem, vylizujem a harmonizujem..tí moji autičlenovia famílie.zanechávajú za sebou spúšť-toto je jej, ..náš život,je to MOJA RODINA, moje decko, mohlo to byť aj horšie....dokonca najhoršie....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záhadná doplnila fotky pozdejšie :o))) No sme taká polepená rodina a niektorým to vyhovuje a niektorým nie. Nikoho už nechceme tlačiť do ničoho. Ale ak strčí prst do dverí, tak by sa mohlo chovať priateľsky :o))) Tvoja dcera, veď čo viac že varí, pečie a šije v domácnosti ? a eště hradná paní strieľa z kuše, tak to je fajn. Veľká poklona tebe, že si vypiplala až sem. A vždy to može byť horšie, veď to vidíme aj u nás v dome , taký príklad. Asi by si povedala "boh nás ochraňuj"

      Vymazat