středa 6. srpna 2014

Zpravodajství z domova

 Naše parapety mají větrání. Už včera naměřil náš oblíbený řemeslník-truhlář  Tom a odvezl. Dnes přivezl a namontoval. .

 
A když už  sundal skříňku - příborník   ze zdi, tak  přidělal ještě jeden regál. Čekal na to rok. Ten regál. Tak třeba na kuchařky...na ty staré jsem koupila puntíkovaný papír v mé oblíbené nebarvě ale už ho nemám. Mám ale jiný nápad jak je zabalit. Jen sehnat potřebné.
 Jen co jsme poklidili, tak jsem se vrhla na výrobu kšandiček pro Nelu. Zkoušeli jsme ji zvedat na pásku, šátku i poprhu ale nic se jí nelíbí. Zřejmě ji to tlačí do bříška. V těchto kšandičkách má provlíknuté stehýnka a na zádech očko na vodítko. Je to lepší ale stejně se nejraději přesouvá sama po kolenou a levou  packou se snaží odrážet.

 Jsme nyní tak trošku odizolovaní....když nejsem v práci, jsme doma oba. Zvažovali jsme  na prostřídání návštěvu kina ...moc bych chtěla vidět Díru z Hanušovic ...ale nedokázali jsme se dohodnout, kdo z nás půjde první :o)))
 Stýská se nám po holčičkách a tak nám dnes udělal velikou radost pohled z tábora,   hned nám je veseleji, to žádný dar  na světě nenahradí :o)

A další zprávy:
Pepovi se opět zhoršili záda. Nechce ale o doktorovi ani slyšet. Ono...v okolí lékař či spíše nelékař. To opravdu nemá smysl. Jinde se čeká hodně dlouho. A já nemám sílu pořád mentorovat.
Ale zatím  jen heká a na noc spí s kocourem :o)))

Holy má pořád průjmovou stolici. Kdyby toho nebylo člověk by řekl, že je naprosto zdravá...žravá akorát podstatně méně blafe.

Já : Od dnešního odpoledne mi šustí v levém uchu. Nebolí,  jen je to hodně divný. Určitě to má na svědomí větrák v práci. Přestěhuju ho na druhou stranu. Bude mi šustit v obou uších :o))

Ve volných chvílích háčkuju. Velbloud v jeansech hotový - jen nafotit.
A také pářu. Je to možný? že dokola opakující vzor člověka tak zblbne, že začne najednou háčkovat něco jiného ?

Čtyři noční předemnou...připravit... pozor... teď :o)))

3 komentáře:

  1. Aranel, já se vším ortopedickým jezdím do Pírkova sanatoria v MB. Je to soukromé, ale mají smlouvu s pojišťovnami, takže se platí jen případné výkony. Už mi tam leccos zoperovali a mám pro ně jen slova chvály.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeee no jo... jdu se hned podívat na ordinační hodiny, děkuji :-)

      Vymazat
  2. Teda Aranel, já už to tu psala, ale nedá mi to.
    Máte krásně a s vytříbeným vkusem zařízený byt.
    Mě se to moc líbí, bohužel mi v tomto oboru není dáno. Sice se snažím, ale neumím to dotáhnout k dokonalosti, jako vy.

    Nelynce přeju, ať se den po dni lepší a lepší.

    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat