sobota 16. srpna 2014

Zázraky a jiné podivnosti

Podivné je, že mě pusa i hlava tuhle noc bolela víc než tu předešlou. Nemělo to být obráceně ? No tak prášky, mražený hrášek a nakonec se dostavil i spánek. 
Celý den jsem odpočívala a  vařila. Krom jiného brokolicový krém. Udělal mi dobře na žaludek ale teplé jídlo nedělá dobře mým dásním. Tak rychle chladit. Můj muž mi odpoledne koupil krom nádherné  růže  gelové obklady. Ten modrý má krásnou barvu. A je rozhodně  účinnější než mražený hrách :o)




Manželovi je po včerejší návštěvě šamana mnohem lépe...jakoby zázrakem. Z toho mám radost.
 
A jako zázrakem se v noci při venčení Nela zvedla a ušla...jeden, dva, tři kroky...pak kydla na zadek...ale šla !
Ponožky pro domácí nošení ji  nevyhovují. Klouže jí to na podlaze.  Tak jsem jí začala pacičky obvazovat.

Zázrak je, když se v tom širém světě potkají dva lidé, kteří si sedí. Mají se rádi a chtějí spolu být. Ať se děje to se děje. Ať se tlačí odkudkoliv. O tom jsme si dnes povídali.

To je všechno. Snad jen, že jsem uháčkovala dalších pár řad na dece. Kdo by to řekl...třeba před rokem, že budu hákovat  :o)

12 komentářů:

  1. To mám radost z Nelynky, to je úžasná zpráva , přímo zázrak! A pak že nedějí. Dějí a je to dobře! Na deku se těším, tu já ještě nedělala. Tak se opatrujte a šetřte se! Mávám do dálky a pohlazení Holynkám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maci deka je mazec...manžel se jen drbe na hlavě, nechápe, že můžu vyrobit něco tak velkého :o)) Děkuji i tobě pozdravení !

      Vymazat
  2. Mám z Nelynky ohromnou radost!!! Ulevilo se manželovi, to je moc dobře. Moc, moc držím palce, aby bylo lépe i tobě. Jste důkazem, že zázraky se dějí na všech frontách!

    OdpovědětVymazat
  3. Poradit ti gelíky, které se dají jak zchladit, tak zahřát mi přišlo jako nošení dříví do lesa, myslela jsem, že znáš. Jsem ráda, že se u vás dějí zázraky, moc bych vám všem přála obrat k lepšímu. A ponožky ? Snad zkusit miminkovské, takové ty protiskluzové nějak upravit na malou psí nožku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo s gelama...mě by to napadlo, kdyby se jednalo o někoho jiného ale jak jde o mě tak mě nenapadá nic :o) ale nyní mám jeden červený pro zahřátí v mikrovlnce a modrý na mrazák. Ponožky protiskluzové budu muset koupit zítra a nějak je upravit na Nelynčiny malou ťapku. Děkuji a zdravím !

      Vymazat
  4. Milá Aranelko, ANO - JE TO ZÁZRAK, moc ráda se k Vám vracím, není to tady moc "sladké", prostě život. Občas krutý, občas smutný, je to boj. někdy velká radost a něha. Ale děláte co se dá--- s tím krásným zázrakem nakonec. tak si ho užívejte plnými doušky, Nelle přeji rychlé uzdravení. máte můj obdiv, že jste do toho šli.... Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý můj anonyme ...Lenko, děkuji za vaše slova i za to, že se vracíte. Opravdu děláme co se dá ...jen ty zázraky někdy ne a nepřijít. Zdravím a přeji dobrý start do nového týdne :o)

      Vymazat
  5. Táhnout káru života s TÍM pravým člověkem je požehnání........Držím palce všem.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Dandíkovi kup miminkovské protiskluzové ponožky, jsou výborné, fakt nebude klouzat! Fotka vypadá skvěle, brokolicový krém je u nás velmi oblíben.
    Držte se! Všichni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paní koupím :o) ...u nás jsou v poslední době oblíbené všechny možné krémové polévky...a když už se ochladilo, že. Moc zdravím :o)

      Vymazat