čtvrtek 7. srpna 2014

Velbloud



 v jeansech hotov :o)





 Je 200cm dlouhý plus dva střapce každý v délce deset centimetrů. Cíp je dlouhý cca 105. Šátek není vytažený, není třeba ...takhle je pěkně nadýchaný a i v tom rozměru je lehoučký, měkoučký  a teploučký  :o)
 
Zprávy z domova:
venčení po noční je náročnější. Nejdřív s  Holy (je to s ní lepší) a pak pro naříkající Nelu. Krásně se vyprázdnila a vymrskla se dnes na zadní nožky jako baletka ...spodní pacičky klade obráceně a pletou se ji do kříže :o) ale nyní už věříme, že bude chodit. Všechno bude v pořádku.
 
Mému muži jsem udělala snídani a poručila ať jde k lékaři (tak nerada to dělám ale někteří chlapi jsou straaašně paličatí :o))) ) Jel. Tam kde mu operovali rameno. A vrátil se protože ho nevzali. Akutní bolest žádný problém, je objednán za týden. Co teď ? Sedí u telefonu a hledá lékaře, který ho opíchá co nejdřív. Joo jo, víkend před námi, že...
 
A tohle je maličká vnučka, která  ...přijela za babičkou...o patro výš  :o)

Za mnou se stavil včera večer Toník. Straaašně mu to slušelo a udělal mi svou přítomností velkou radost. A jsem objednána na pátek...stříhystříh a barvička :o)

2 komentáře:

  1. Moc hezký velbloud a mám radost že Holynky se lepší obě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám z Nelynky takovou radost, je vidět že cit do nožiček se zaplatpánbůh pomalu ale jistě vrací!!! A Lydunko ten šátek je povedený, veliký a nádherné odstíny barev. Jsi už zdatná háčkařka. Bude Tě jistě hřát nejen velbloud v jeansách, ale i dobrý pocit z vlastního díla! A to moc pěkného. Pohlazení malým Holynkám a pozdrav Vám,záda mne taky zrovna bolí, tak vím, jaké to je velmi dobře. Lituji Tvého muže, protože oni paličáci snáší bolest hůř a k doktoru NE NE nejlépe. Hezký víkend Marcela

    OdpovědětVymazat