čtvrtek 21. srpna 2014

Rebelka

 
 každý den chodí někdo z naší rodiny na kontrolu. Nejčastěji k lékař.  Můj muž k šamanovi. A cítí se moc dobře.
 
Dnes jsem konečně sehnala prodejce ponožek pro psy. Nejdřív jsme zkusili navštívit velkoobchod kousek od našeho bydliště ale nepochodili jsme. A tak jsme se rozjeli na druhou stranu Prahy. A pořídili Nelynce ponožky i bačkůrky.
 Koupila jsem ještě pásku. Je voděodolná a za určitých podmínek samodržící. Potřebujeme co nejlépe ochránit Nelynčiny odřené pacičky  a zdá se mi to jako dobrá věc. Uvidíme v praxi.
 Hodně mi dnes pomohl jeden rozhovor. Sklidnil mě.

 

8 komentářů:

  1. Nelinka bude fešanda, ponožtičky jsou úžasné, úplně je jí závidím :). Držte se, bude určitě už jen dobře. Ač jsou to malé krůčky vpřed, jsou rozhodně znatelné!!! A i kdyby se to už moc nezlepšilo, ono zvířátka tohle neřeší, Nelinka je jednoznačně šťastný pejsek i tak jak je. Na videu bylo vidět, jak je to spokojený psík a to je to nejdůležitější, aby ona byla s lidmi které miluje a pokud ji nic nebolí, je se svou smečkou, tak jak je vidno rozhodně je spokojená se svým světem kolem ní. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že je s námi ráda. Já vím, že chodit bude jen musíme zvolnit tempo. Ještě potřebuje hodně odpočívat, tak ji to dopřeju. Moc děkuji a zdravím :o)

      Vymazat
  2. Aranelko,
    je dobře, že jsi se zklidnila. Ono toho (soudě dle článků) asi na Tebe bylo v poslední době moc. Hlavně, že Nelynka dělá pokroky a tak věř, že bude líp. Ponožky jsou kouzelné, tak doufám, že potom přidáš i ilustrační foto, jak jí sluší. Opět si tak představuji, jak by je nosili moji pejsánci. Jednou jsme je dali na pacičky Akárkovi a on v nich tak našlapoval a zvedal úplně nepřirozeně paciny, že jsme mu je hned sundali. Přeji krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelynce ponožky nevadí. Je fakt, že je trpělivá. Akárka jste měli natočit na video :o))) I tobě Pavli krásný víkend :o)

      Vymazat
  3. Celé vaší rodince přeji zdraví! Poletuji teď jako hadr na koštěti, ale každou chvíli koukám, jak se Vám daří (i před barákem) :-)...

    OdpovědětVymazat
  4. Moc Vás zdravíme a závidíme krásné ponožky. Jen mne moc mrzí, že mi nejde spustit video s Nelynkou-objevuje se mi: Nesprávný certifikát......nevím já se v tom moc nevyznám. Ale i tak držíme pořád palce a packy - celé Vaší rodině - Jarka a Kačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko děkuji. Video ...zkus prosím kliknout dole na pravé straně Youtube...a spustit přímo tam. Pokud to nepůjde, tak přepošlu na mail.

      Vymazat