neděle 3. srpna 2014

Předpověď

počasí není v souladu se skutečností. Mírné ochlazení, bouřky a déšť bych opravdu ocenila. V práci celý den velké vedro. Doma si dopřeju pořádnou sprchu ...jednu ....druhou....a pak osprchuju i Holynku. Jenže ona to nemá moc ráda... urazí se a nemluví ...odměnu si ale vezme :o)

Nela si začíná hrát...objevila velký míč a hraje čumákový  fotbal  :o)
Jednu nožičku začíná podsouvat pod tělíčko a trošku se  s ní odrážet. Dnes si opět řekla, že chce ven a tam se vyprázdnila....velká radost, pániček mi hned volal :o)...a zrovna, když byli  venku tak si přišla návštěva pro své auto  a Nela ke každému z nich prý přisáňkovala a ze všema se rozloučila ....prý to bylo  hodně dojemný pro všechny...i pro mne  :o)

mokrá Holy
 
Večer filmy a  háčkuju jako divá ale hotovo ještě nemám.
Slováci poslali zprávu, že dorazili domů v pořádku.
 Krásný nedělní večer všem :o)

2 komentáře:

  1. Přečetla jsem všechny 3 příspěvky Aranel, komentář dám sem.
    Za prvé mám radost, že Nelince je lépe a u Holynky to nebylo nic vážného.

    Nedivím se, že se návštěvě ze Slovenska líbila Praha z lodičky. My jsme si to vyzkoušeli minulý týden a byli jsme nadšeni. Byli jsme na návštěvě Muzea Karla Zemana a spojili to s plavbou lodičkou.

    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo moc děkuji. Muzeum Karla Zemana bylo v plánu společně s dalšími plány :o)) ale určitě příště, když nebudou taková vedra. Lodičky si užili a také byli nadšeni :o)

      Vymazat