pondělí 25. srpna 2014

Máša

 
co nemá Míšu :o)))
Elenčina oblíbená poháčka Míša a Máša. Já ji neznala, tak jsem si včera přehrála jeden díl ...jak vařila káášu :o))) a přemýšlela jak a z čeho hlavní hrdinku vytvořit.
 
pripravila jsem i smaltovaný hrníček ...může se začít vařit kááááša :o)))
 
 Původně jsem pomyslela na háček a merino. Jenže, mě se ty háčkované hračky ...až na výjimky...moc nelíbí. Tak jsem tuhle verzi zamítla. Pak jsem zjistila, že vlastním filc a dokonce ve vhodných barvách. Ale ne a ne přijít na to jak vytvořit obličej.
 Nakonec  jsem se se svým problémem svěřila mému muži. A on říká ..."a proč ji nenamaluješ a neušiješ ?"  Taaaak jednoduché, že ? :o))) ach ti chlapi.
 Hromadu montežehla jsem odsunula opět na později , vytáhla barvy na textil,  lněné plátnoa  a Máša je na světě. 
                                                Čeká na svou Elenku a my s ní :o)


Dnes dvě kontroly.
Ráno  já. Měla jsem si vzít preventivně prášek na bolest. Tak jo. Dala jsem to.
Pak rovnou k naší paní doktorce...veterinářce s Nelynkou. Její  kůže se výrazně zlepšila !!! Léčba zabrala, tak pokračujeme. Dostali jsme ještě recept na homeopatika. A zavolala jsem Krásná čarodějka a sjednala termín. Tak a teď jdu snad něco vyžehlit. Ale  nejdřív si dám sklenku vína :o)


8 komentářů:

  1. Monte žehlo odsuň, sklenku vína je třeba v klidu vychutnat. Zasloužíš si to!
    Mášu a Míšu sice neznám, ale panenka je super. Moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali odsunula jsem ...už pokolikáté :o))) Vínečko si vychutnávám vždyť mám dovolenou a když jsem v pracovním procesu tak to není možné. Mášu neznáš protože už máš určitě větší děti...ale zeptej se jich, třeba budou Míšu a Mášu znát :o)

      Vymazat
  2. Tak jsem zpětně dočetla Aranel a zkomentuju to.

    Za prvé mám radost z Nelinky, na tom videu moc krásně chodí. Snaží holčička malá moc.
    Držím jí palce, ať je už jen lépe.

    Deka a panenka Máša je krásná a vy Aranel ( už to píšu posté, ale ať) tak moc šikovná.

    A sklenička vína večer je skvělá věc. Také to s mužem čas od času praktikujeme.

    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
  3. Aranelko,
    dnes musím moc pochválit - za prima nápad i realizaci. Věř mi, že takovéhle hračky mají děti nejraději. Mám jednoho vnuka (ač jsem stejně stará jako Ty) už šestnáctiletého. Samozřejmě chtěl samé pistole , že jich i měl, ale s ručně vyřezanou ze dřeva, jednoduchou, si vyhrál nejvíc. A z pokroků Nelynky mám radost, je to holka šikovná. Zdravím Pavla a její smečka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlo, vy jste šikovná rodina :o) No i já mám vnuka, kterému je dokonce 21 let...vyvdaného samozřejmě ale to není tak důležitý. Důležité je, že se k sobě chováme možná lépe než ti "opravdoví" příbuzní. K těm hračkám, mám pocit že Elenka ještě ode mne nemá koupenou hračku :o)) ale Máša ji evidentně udělala radost. A jakou radost jsem měla z toho já ! děkuji za sebe i Nelynku a moc zdravím :o)

      Vymazat
  4. Aranelka, no to sa Ti podarilo. Vyzerá úplne ako z rozprávky. Rozprávku dôverne poznám, lebo bratov malý syn ju pozerá do úmoru stále. Inak je to vydarená rozprávka. Darmo je rusi vždy vedeli ako na to. Zdravím Nelynku. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elenka sa tiež na to díva do úmoru :o))) máš pravdu ruské rozprávky su skvelé keby robili len rozprávky bolo by to najlepšie. Zdravíme aj my s Nelynkou a samozrejme s Holynkou :o)

      Vymazat