sobota 2. srpna 2014

Holy

Holy
 zvracela celou noc. Bylo třeba vyhledat veterináře...opět sobota ráno a já musím běžet do práce.  Tak nejlépe na stejnou kliniku kde operovali Nelu. Tatínek s Elenkou hlídali  ochotně Nelu u nás doma....a Elenka mi pak telefonoval do práce...ahoj Babíí ...to je taaaak sladký :o)  strašně se mi stýská.
Tatínku a Elenko děkujeme za hlídání, máte to u nás :o)

V Brandýse byli hodně překvapení...cože se stalo Nelynce ? nic nic to je její máma....ta podoba :o)

Tak Holynka tam má už taky založenou kartu. Nic vážného. V tlamě nalezenou osinu. (dva psí sousedé mají po operaci packy) naštěstí šla vytáhnout pinzetou. Uf.
 Holy dostala dvě injekce a máme ji rozložit krmivo do dvou porcí. Jinak nic. Zřejmě za tím bude ta její mateřská empatie, ona prostě svou Nelu miluje, cítí s ní a    :o)
 Ulevilo se nám, že to není nic horšího a nebo nemoc, kterou by mohla chytit Nelynka.
Nela
Návštěva ze Slovenska si prodloužila pobyt o jeden den. Takové znamení, že přesto že nejsme úplně nejlepší hostitelé tak všechno funguje...rodina funguje a já mám z toho  velkou radost, že jsme všichni takoví jací jsme a  máme se rádi.

Dnešní večer trávil s návštěvou pro změnu Pepa. Já zůstala doma s Holynkami, zítra mě čeká další denní, tak je nutné si odpočinout. Celý večer háčkuju a věnuju se Holynkám. Pak spát, ráno vstávám opět v pět ...no aspoň se to rýmuje :o)

4 komentáře:

  1. Chudák Holynka. A chudáci vy! Osiny nějak letos hodně pejsky trápí, dva v našem okolí také docela dlouho léčili tlapku. Věřím, že choroby už máte všechny vybrané a teď bude jen lépe a lépe. Držím palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali moc děkuji, letos to mámě nějaké nahnuté ale věříme, že bude dobře :o)

      Vymazat
  2. Aranelko, nemoci nechodí jen po horách, po lidech, ale i po pejscích ..... doufám, že teď už mají Holynky všechno vybrané na dlouho dopředu ....posílám ti trochu deště .... u nás lije od rána .... pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat