sobota 23. srpna 2014

Dalších sedm metrů

 
pěnové koupelnové předložky.
Popravdě bych si do bytu nic takového nikdy nepořídila. Jenže.... Nela se na tom opravdu lépe staví na všechny čtyři a docela i dobře chodí. A to je naše priorita ! 
Natočila jsem krátké video...i vzhůru nohama ale pletli se vám pod nohama dva psi ? jestli ano tak víte jak je to někdy krkolomné :o)))
Je tam i záběr na pacičku, kterou má odřenou. Točím věci tak  jak  skutečně jsou. A věřím, že za nějakou chvíli bude Nela zdravá jako řípa a na všechno co momentálně prožíváme budeme jen vzpomínat.
Jo a ještě....dnes jsme si zrovna nevychytali ale za poslední dny jsem zaznamenali výrazný úbytek plen...použitých :o)
 


Věděla jsem, že většinu dovolené  budu trávit doma a tak jsem si naplánovala spoustu práce ale nějak mi nic nejde od ruky. Lelkuju a občas háčkuju. A každý večer si můžu dát sklenku vína ...dvě.
Taky dovolená :o)

12 komentářů:

  1. Aranel, pro mě je to skoro zázrak! Velký pokrok a přeju, aby se to den ze dne lepšilo, vydržte!

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera, jsem v šoku z toho pokroku, jestli se ty čubinky pletly, tak absolutně úžasně!!!! keep smiling,and go!!!! Já Vám věřím, holky moje, Vaše!!!!Nelynka má výdrž....a Vy také!

    OdpovědětVymazat
  3. Aranelko, někdy je potřeba jen tak lelkovat. Myslím, že zrovna ty to opravdu potřebuješ!
    Je úžasné, jaké dělá Nely pokroky. Jak píše Lucie - prostě zázrak! Moc na vás všechny myslím, ať už se vše jen lepší a lepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali děkuji. Také myslím. Vůbec si nestěžuju jsem ráda doma s mými miláčky.... tak to má být. Nela je statečná o tom žádná :o)

      Vymazat
  4. Aranelko, váš blog čtu už dlouho, nikdy jsem nic nekomentovala, ale tentokrát už musím. Jste všichni strašně šikovní, jak to s Nelynkou zvládáte. Když se koukám, jak se holčička statečná zlepšuje, jak se snaží používat zadní tlapičky ...chtělo se mi až brečet. A řeči typu, že je to proto, že je značková .. jsou šílená blbost. Exmanžel má pejska, voříška, a taky musel na operaci se zádama, taky se musel učit znovu chodit, ale taky to nakonec zvládli. Držím palečky, ať to všechno zvládáte i dál a ať to jde Nelynce dál tak skvělě jak doposud. A pohlazení samozřejmě i Holynce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko lidé jsou zvláštní a také se tak chovají :o) Moc vám děkuji za povzbudivá slova! Slyšet, že se to někde někomu povedlo je pro nás velice cenná informace !! Holynky pohladím " vaší" rukou obě. Těším se na příští komentář a přeji vám krásnou neděli :o)

      Vymazat
  5. JOOO! je o moc lepší a hlavně, přes to všechno je to spokojený a radostný pes!! pozdravy všem, Sylvie

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Aranel, musí Vám napsat, jak jsem se díky Vašemu blogu stala odborníkem na psí plemena :-D Byli jsme teď několik rodin an prodlouženém víkendu na horách, sedíme před chalupou, kolem jde pán s dvěma pejsky, mrkla jsem na ně a hned mi to bylo jasné :-) Tak jsme je začali obdivovat a já se ptám pána, co je to za plemeno a on na to, že Dandie dinmont terier a já okamžitě, že to jsem hned poznala, na první pohled :-) No ostatní nevěřili, divili se, protože pejskař nejsem, ale měla jsem plus :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blanko omlouvám se ..mám zpoždění :o))) tak to mě moc těší...ti lidé asi museli koukat, protože tohle málopočetné plemeno zná jen opravdu málokdo i z řad pejskařů. Jste prostě dobrá ! :o)

      Vymazat