pondělí 18. srpna 2014

Bez auta

 
takové dny si dovedu docela dobře představit. Ovšem jsou dny jako kupříkladu ten dnešní, kdy bychom  ocenili auta rovnou dvě.
Můj muž měl totiž jednání mimo Prahu a já měla být  na kontrole. Co teď? Odvezl mě k doktorce a pokračoval v jízdě dál. Já byla překvapivě rychle hotová a tak jsem musela čekat.  Nejdřív jsem se odívala  po blízkém okolí. Ještě jsem ještě  tak trošku mimoň,  tak jsem si sedla nejdřív na lavičku u kapličky. Sluníčko za hodinu zahnaly mraky, přesunula jsem se  na lavičku krytou v autobusové zastávce .
Abych si zkrátila chvíli tak jsem vytáhla pohotovostní háčkování :o)) jedno malé klubíčko bavlněné příze a malý háček. Seděla jsem tam dobré dvě hodiny a za tu dobu byla málem čepička hotová. A to jsem pěkný kus vypárala. Nyní stačí začistit,  vyrobit kytičku a můžu obdarovat nějakou malou holčičku.
 Manžel se zdržel a  když jsme dorazili domů, bylo cítit malér téměř přes zavřené dveře :o)) a to včera Nelynka stíhala celý den bez pleny. Tak dnes to byla přímo nálož.

Poobědvali jsme a vyrazili s Nelou na veterinu. Tentokrát k naší paní doktorce. Podívala se na její kůži na hlavičce. Odebrala vzorek na kultivaci a na základě výsledku jsme dostali ATB. Opět chjo. Zatím jen zevně, tak snad to zabere. Problém je vzhledem k jejímu stavu nicotný ale přece...Nela má ostříhanou dandí ozdobu na hlavičce. To aby lék mohl lépe k postiženému místu.

 A když už jsem byla dnes v tom háčkování, vyrobila jsem ji čepici na míru. A s anténou pro lepší signál...potřebujeme nutně najít a přilákat zdraví.
 




6 komentářů:

  1. Obě čepičky jsou krásné,ale ta s anténkou pro psí slečnu je přímo božíííí.-)Lepší dny přeje Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Aranelko,
    tak ta psí čepička mě fakt odrovnala. Je moc krásná a ještě jak se v ní psí modelka naparuje.
    Jen jsem si představila, co by s takovouhle čepičkou udělali moji 3 pejsánci. V cuku letu by byla na kusy. Zdravím a držím palce, ať jste doma všichni zdraví.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná čepička. Přejeme, ať je den ode dne lépe a lépe.

    OdpovědětVymazat