pátek 13. června 2014

S Míšou

vyrážíme zítra  na krátkou dovolenou.  
Takže dnes po nočních pár hodin spánku. Pupíček si ještě dotáhnu u Elišky ...jsem a cítím se tam jako doma..(zdravím Eriku a přeju brzké uzdravení)   Pak už rychle nákup a několik úkonů v domácnosti. Poklidit, vytřít, dožehlit pár kousků a zbalit. A navečer přivezl tatínek Míšu. A ta měla jedno přání..večeři v Mondi a k pití nealkoholické mochito.
Potkali jsme tam dandí přátelé (též majitelé plemene Dandie dinmond teriérů...třech krasavic) Nakonec přišel i Tom, bylo to prima :o)
 
Tak a Holynky. V poslední době nebyli publikované ani publikovatelné. Díky operaci Holynčiných zádiček a hematomu na Nelině uchu se moc se srstí nedalo dělat. Tak nyní ...už po pár dnech co prošli zručnými rukami psí kadeřnice s jménem víc než příhodným...paní Volfové...jsou krasavice. Čupřiny jsou sice hodně nakrátko ale to doroste ...prostě mají letní trim a sestřih :o)
 
moje Holy.(Rilya z Roxburku Sun).. já se jednou v těch jejích očích utopím :o) 
...a Nelynka  (Aranel z Chvalské tvrze) má taky krásná kukadla, že jo ?
V restauraci Mondi to obě milují ...jsou vždy vítány, drbány a dostanou vodičku.

Holynce se už rána po operaci pěkně zatáhla a také zarostla srstí, jen trošku vykukuje. Ale co, hlavně že je děvče v pořádku.

 
 
 
 
 
 
 

A Nela...i když byla vždy jen trimována tak její srst je světlejší a jemnější ale dandí kočka to je :o)

Tak a ještě obrázky z večeře....slané palačinky 
a Pepovo top v Mondi...panenka a rokfórové omáčce. K tomu všemu pořádná mísa salátu a Míša ještě sladkou tečku ....zmrzlinový pohár.
Na Chvalech probíhá rekonstrukce starého sklenářství. Vzala jsem si špatný objektiv a tak aby se vešlo do záběru to co má je trošku našišato ale i tak je vidět jak je to krásný domeček. A můj sen se tím pádem rozplynul...stejně to byl jen takový sen . Budu snít jiný. Nebo jinak.
 
Tak a šup na kutě, ráno brzy vyrážíme :o)

4 komentáře:

  1. Míša je samozřejmě krásná slečna, ale Holynky....! Ty úžasná očka a chlupaté čumáčky stvořené pro mazlení. Jak mně to chybí!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Šťastnou cestu, jsem zvědavá, kam zamíříte!

    OdpovědětVymazat
  3. Já ty vaše chlupaté holky miluju :)

    KRásný večer jste si udělali.

    Přeju klidné dny..

    OdpovědětVymazat
  4. Krásní pejsánci a hodně jim zdravíčka přeju ♥ a hlavně štastnou cestu a pohodovou dovolenou :o) Martina

    OdpovědětVymazat