středa 18. června 2014

Koně

Míša miluje a tak mě vůbec nepřekvapil knihy ...další...kterou Míša začala dnes ráno číst.  A tak nějak  o koních byl celý dnešní den :o)
 
No jak se dovolenkují naše Holynky... vidíte sami. 



Po probuzení pomazlit

 a obdivně civět na paničku...Holy mě prostě žere :o)
 A po snídani vyrážíme na procházku. Původně jsme chtěli navštívit arboretum jako tenkrát ZDE ale Míša měla přání navštívit ještě jednou koníky.
 Vydáváme se opět cestou kolem lázní kde to žije a pak polní cestičkou dál...obdivujeme překrásné koule jmelí v korunách stromů
 ...opět obdivujeme  penzion  Vadkert Major ...nakonec nám zvědavost nedala a nakoukneme ...

 ...a aby to nevypadalo hloupě tak si objednáváme...já kávu
 
 Míša pohár (servírka se nám snažila vysvětlit, že je velký ale přitom ukazovala prstem na cenu...680 ft...asi vypadáme chudě :o)    )
 a pivo pro Pepu


Holynky dostaly vodičku...takže velký pejskařský bod pro tuhle restauraci :o)


 Uvnitř je penzion krásně zařízený...jako lovecký zámeček. V okolí se budují tenisové kurty a další velice zajímavé objekty....možná i stáje pro koně. A samotný penzion je jak se zdá bezbariérový. A já bych ho nechala jak je...v lůně přírody ...je to tam takový balzám na nervy :o) jdu zjistit co stojí ubytování ....abych nesnila zbytečně :o)))
 Tak a konečně za koníkmi.










v ohradách žijí i další zvířata. O kolouškovi a jeho mamince jsem už psala ale jsou zde i králičci a kozy
Tak a tohle je ještě jeden pohled na venkovní skluzavky. Všimněte si prosím té žluté...to je sešup :o))
 
Holynky jsou pořádně vylítané a vyvenčené. Nakrmíme a necháme je v klidu doma. My vyrážíme na naše poslední koupání. Rovnou mažeme do bazénu s vlnobitím, pak Míša na skluzavky ...Pepa dělá dohled a já si dávám aspoň pár bazénů (protože ta jídla zde...ufff), pak všichni do divoké řeky ...obědváme zde ...guláš a já perkelt s haluškama, Míša lassagně...pak zmrzliny s macarons.
Dnes končíme dřív...musíme zaplatit pobyt. Pepa ještě dojede pro pečivo a kouká do noci na fotbal. My s Míšou skoukneme pár dílů slečny Fajn :o)

8 komentářů:

  1. Nádherně si to užíváte Aranel.
    Já už se těším, že se nám také podaří, takhle jednou vyrazit s naším vnoučkem.
    Moc se mi líbí fotky, jak si Míša čte. Připomíná mi mě v jejím věku. Také jsem četla, kde se dalo. Chodily jsme s kamarádkou Hankou i do knihovny. Do dětské sekce. Dodnes ráda čtu, hlavně před spaním.
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo moc děkuji. Míša čte opravdu hodně...co den to kniha :o))) měla bych si z ní vzít příklad :o)

      Vymazat
  2. Milá Aranel, máte krásné fotky a prima dovolenou. Líbí se mi jaké mají Vaše Holynky pěkné vzdušné kšírky, mohla byste mi, prosím, napsat odkud je máte nebo co je to za značku - snažila jsem se z fotky rozluštit, ale nejde mi to :). Naše pejsková by určitě byla nadšená. Díky předem a hezký zbytek dovolené. Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlaďko děkuji vám za milý komentář. Podívejte se sem http://www.zerodc.cz/cs/eshop/10_postroje-podsite/-/162_short-sl a je třeba ještě dokoupit bezpečnostní pás http://www.zerodc.cz/cs/eshop/6_bezpecnostni-voditka-pro-psy/-/100_bezpecnostni-voditka-do-auta-l a pejsek může bezpečně cestovat :o)

      Vymazat
  3. Nádherné fotky!Užívejte super dny:-) Moc zdravím V.

    OdpovědětVymazat
  4. Aranelko, to vypadá nádherně a ty fotky!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo pro nás pražský co pracujeme v centru Prahy by tohle ubytování byl ráj na zemi :o)

      Vymazat