úterý 17. června 2014

Do třetice

První den říznutý palec na noze, druhý den vypadlý zub a včera byla Míša pořád pod vodou čehož výsledkem byly oči jako baterky. Kapkami do očí jsme naší lékárničku nevybavili a večer už byla lékárna zavřená. Musela stačit obyčejná studená voda a ráno jel děda i s Míšou pro kapky. Vše je v pořádku....rodiče žádný strach ! a Míša slíbila že dnes dá s potápěním pokoj ale znáte svoje dítě, že ? :o))) Každopádně si vybrala tři věci...takové minizdravotní problémky, takže nyní už opravdu má vybráno ....howk!
 
Holynky...si zvykli na náš režim a pěkně se zabydleli. Odložila jsem na konferenční stoleček, který nepoužíváme...poskládanou deku která je zde navíc a ony si tam hned udělali pelíšek a takhle tam vysedávají...vepředu Nela a za ní maminka Holy ...a tak trošku hlídají ten kufr :o)))
 
 Dnes jsme se neprobudili do sluníčkového dne. Poprvé je zataženo a tak vyrážíme opět směr město. Jedeme raději autem a pak se procházíme v parku kolem hradu.
 
 
 
 
Poobědváme v restauraci, kterou již známe


moje...kuře na paprice a halušky

Pepovo...guláš a vyměnil halušky za rýži....no pojď sem ty máš ale chutě :o)))

Miší...špagáty bolognese
 
Míša a její opičky

děda má pivo :o)
Míša v síti....knih. Jsme zde tři dny a Míša přečetla už  tři knížky. Její kufr je jako cent. Říkala jsem si na co tolik knížek...ale ještě že tak...jestli pojede tímto tempem budeme muset snad pobyt zkrátit :o)
 A ještě pár fotek z parku...po vydatném obědě ještě procházka...

 někdo tyhle šikminy nemá rád :o)))) ale já tak dostanu do záběru mnohem víc...prostě jsem to já :o)

 










 
v okolí vidíme zajímavá vozidla
 tohle jsem už také fotila ZDE ...i s řasama :o)
A cestou necestou jsme našli zastrčenou cukrárnu...vyhovující




 
konečně....pořádné latte
 a trocha zmrzlinky

Tak a cestou domů jsme objevili nově otevřený Lidl. Nakoupili jsmě nějaké pečivo a dobrůtky k snídani, kterou si zde děláme sami dle svých chutí. A tohle je spíš snímek pro mého bráchu protože když jsme byli děti, tak rodiče s námi jezdili každý rok na Balaton a kupovali nám kakao v takové gumové lahvičce ...jen se ustříhlo takové udělátko a pilo...tak brácho je to jiné kakao ale myslíme na tebe a všechny doma pa

10 komentářů:

  1. Milá Aranelko, Vaše posty nikdy nenudí, máte super oko .) na fotky. Přeji krásné dny , pohodový a jistě zasloužený odpočinek.
    pravidelná čtenářka Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko moc děkuji...tolik chvály. Přeju i vám krásné dny ať jste kde jste :o)

      Vymazat
  2. Milá Aranelko, chodím jsem často moc hezké fotky asi dobrý foták,?Pejsci mám také moc ráda a někdy se to tak semele s těma úrazama.Přeji hezký den Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko moc děkuji. Snažím se snažím a pořád učím :o))) foťák pravda není z nejhorších. Úrazy naštěstí nebyly vážné. Ono my babičky máme trošku víc strach aby bylo všechno v pořádku. Krásný víkend :o)

      Vymazat
  3. Joj tak katastrof už bylo dost a ted už to bude jen pohoda a legrace ♥ a ty fotky nádhera--takhle bych také chtěla jednou umět fotit a zachycovat krásné okamžiky :o) Měj se krásně.Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasný, jak Míša čte. Úžasný!

    OdpovědětVymazat
  5. Aranel,
    krásné volné dovolenkové dny s Miškou :-)
    Jo a Lidl, to je jistota :-)
    Díky, ti moc za komentář!

    OdpovědětVymazat