úterý 3. června 2014

Den dětí


Naše nejstarší a nejmladší vnoučátko  :o)
 
Oslava MDD v Drahau. Počasí se dětem vydařilo. Svítilo sluníčko a bylo krásně. A to i přesto, že téma oslavy bylo zima. Focení v kulichu, sáně v trávě, malování sněhuláků a další veselé hry si užili ale sněhu ...toho umělého ...nejvíc  :o)


 
 Holynky si užily hlazení i od těch nejmenších dětí





Vlastně neužívaly jen děti ale i my dospělí. Byl to takový jeden povedený den na který se rádo vzpomíná, zejména když jsme se ještě  po téhle vydařené akci přesunuli na zahradní grilování a oslavili Mílovo narozeniny.
 A ještě pár fotek

děda Petrák


Elence se sníh moc nezamlouval, nejspíš proto že si nechtěla sundat botičky. Tahle naše holčička má totiž botičky moc ráda :o)








5 komentářů:

  1. Už jsem jukala na fotky z příprav :-). Musela to být bezvadná akce, moc vám to závidím ( v dobrém). My museli oslavit den dětí doma s marody. Takováhle akcička by se mi moc, moc líbila.

    OdpovědětVymazat
  2. Aranelko, super fotky !!!! A určitě i povedená akcička !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Aranel--podel fotek opravdu prima den ♥ -- u nás by měl hasičský sníh být ted pro děti o víkendu :o) Měj se moc hezky.... Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Ari, tomu nemůžu uvěřit! Tévnučce bych uvěřila, ale tak starého vnuka mít ani nemůžeš!..Ale jestli je to pravda:o), tak jsou krásní určitě po babičce..krásné dny a díky,že jsi vstoupila do mého kruhu:o) Inka

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní fotky!! A Elenka to dělá dobře, bez botiček ani ránu :))

    OdpovědětVymazat