pátek 17. ledna 2014

Barování Sandry Novákové

v lednu 2014.
Málokdy se mi podaří abych měla v den dé čili Béééé (Barování) volno ale co je ještě důležitější...mít volno druhý den !!
 Pokaždé probíhá v práci  náročná výměna směn...naštěstí mají kolegové pro moji barovací vášeň pochopení ale  leckdy to musím řešit  dovolenou. Jenže za ty roky jsem došla k názoru, že  mi to za to stojí.prožít jeden báječný večer v kruhu přátel v Malostranské Besedě a užít si tenhle skvělý pořad je nejlepší dovolená :o)
 Stojí mi za to i to hodinové frontování, jenže  od té doby co se změnily otevírací hodiny v pokladně mi vyvstal problém...velký. V 18 hodin buď v práci končím nebo začínám. Nezbývá než spoléhat na své přátelé.

Tentokrát jsem vyzkoušela jaké to je být statečná....a tak jsem  druhý den ve 4:30 vstala  a vyrazila  do práce...pravda večer jsem sotva pletla nohama ale to už bylo na cestě domů, sklenka vína mě umrtvila totálně. Prostě to Aranel dala :o)))

V únoru ale budu mít volno...před i po. A to si to pořádně užiju...čož znamená, že nebudu cucat jen vodu, příště popíjím bubliny...budu mít barovací výročí a to se musí oslavit :o)) slavit bude se mnou doufám i můj muž, který bude sice několik dní po operaci ramene. Když jsem mu řekla, že vynecháme ať je doma v klidu, tak se srdcatě bránil, že jestli ho to bude bolet tak raději v MB :o)))

Komentář k lednovému Barování  perfektně napsala  Wlčice ZDE ...a ještě dodala
báječná videa. Já jen tolik...velká škoda, že se nezdržel Jan Karez v prima kabátu déle ...tak u mě pouze fotodokumentace ...a ještě k tomu ve skluzu...a samozřejmě velké poděkování Sandře (jak vy to děláte ? :o)) a Filipovi, který mi vždy natrhne bránici :o)))




























Velké dík patří mé Ženě a její rodině ...děkujeme za pohlídání Holynek :o)

3 komentáře:

  1. Zdravím vás po ránu Aranel, přiznávám se, že si vaše povídání dávám k ranní kávě v práci.
    Tohle Barování v MB vám Pražákům fakt závidím.
    My s manželem Petrem máme tady v Plzni předplatné do Divadla J.K.Tyla. Plzeňské divadlo vždy mělo a má zvuk a je opravdu dobré. Hry od plzeňského herce Antonína Procházky vám prověří vždy bránici. Je neuvěřitelnej ale skvělej.
    Já miluju činohru a operety nebo muzikály. Poslední muzikál, co jsem tady viděla byl Prodavači snů. Výborná v něm byla Daniela Šinkorová. Moc mě překvapila, neboť jsem nevěděla,že je tak dobrá muzikálová herečka.
    K operám jsem časem musela dozrát. Teď v pátek jdeme na scénický balet Krvavá svatba, tak jsem na to docela zvědavá.
    Navíc nám tady staví nové komorní divadlo. No bude to velká moderna, ale už se těšíme. To staré už má fakt špatné technické zázemí.
    Krásný den vám přeji Aranel.
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
  2. Míšo to je báječný...žijete velice kulturně. Plzeňské divadlo je velice známé samozřejmě díky A. Procházkovi. Přeji pěkné kulturnění a někdy třeba zajedete i do Prazských divadel ...Plzeň není tak daleko, že jo :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Praha není daleko a my do docela často jezdíme na výlety. Vyšehrad, Kampa a Pražský Hrad s Malou Stranou jsou naše srdcovky. Ale jelikož jsme auta prostí, tak to s divadlem nevidím moc dobře. Ale možná jednou, že se zadaří.
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat