úterý 23. července 2013

Shirley Valentine....

 
...no tak konečně. V červnu jsme si díky představení udělali výlet do Olomouce ale představení bylo pro nemoc zrušené. Peh ale užili jsme si to jinak a dobře.
Včera viděl onewoman show i můj muž a naši přátele. Líbilo se. Zrovna se totiž nacházíme v té možná nejpříjemnější fázi cestování prstem po mapě...tak třeba Řecko, kam i hlavní hrdinka utekla před neživotem.
 Potom  malé posezení u vína a rozjaření, spokojení jsme dorazili domů před půlnoci.
Jo...puntíky, nějakou mám pro ně slabost nebo je to možná aktuálně  módní vlna a já se po ni vezu ani nevím jak, každopádně mám v merku ještě tyhle zde jen ne tak pestré, mě totiž v poslední době baví barva nebarva...nebo je to holubí šeď? nevím, prostě nejak takto






Ráno...no vlastně přispala jsem si ...a dle plánu poklidila. Tahle fotka je jen rychlý cvak z  balkónu, nějak se nám letos nedaří a ani nebude, to sklo co máme v zábradlí, tak nepropouští dostatek světla a tak se kytičky táhnou přirozeně do výšky nebo to rovnou vzdají. Musím to vychytat, uvidím.
 
 
A podněvečerní cvaky z Prahy



5 komentářů:

  1. Milá Aranelko, tohle představení by měla vidět každá ženská povinně :).. Já také viděla s kamarádkama vloni v ABC. Bylo horko jako hrom a tam jsem zmrzla při puštěné klimě, která se tam řítí odněkud z pod sedadel. Rčení pas, letenka, peníze nám zůstalo.
    Pro tyhle krásné večery, navíc s přáteli -stojí žít. Zdraví Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko moc děkuji za koment,naprosto souhlasím, každá žena povinně. Tak doufám, že jsi nakonec nenastydla. Já se bála, že se upečeme ale bylo tak akorát. Rčení tohle i další jsou nadčasová :oD
      Moc tě zdravím a přeji krásné večery ...v kruhu přátel jsou opravdu nejlepší :o)

      Vymazat
  2. Puntíky jsou senzační!:-)Poslední roky začínám mít cestování ráda a to prstem po mapě a snít si,tak to mám úplně nejraději:)
    Hezké dny ....Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko děkuji, prstem po mapě skýtá tolik možností :o)), uvidíme jak to bude vypadat v realu

      Vymazat
  3. Aranelko, my téhle barvě říkáme "špinavka", barva mokré omítky. Použili jsme ji na fasádě domečku. A ještě půjde na tmavou špinavku i krb.
    Užívejte prázdnin, fotky jsou moc fajn, jste pěkná rodina!
    Olga

    OdpovědětVymazat