pondělí 19. listopadu 2012

Setkání - informace - definitivní

Takže milí srazuchtiví přátelé. Slovy jednoho klasika...mimochodem i mého muže...čas běží.
A tak dodávám poslední a definitivní informace pro všechny,  kdo se chystají osobně poznat své virtuální přátelé...majitele oblíbených blogů.

Tedy setkání se bude konat v Praze v Horních Počernicích. A to v  nám velice milé, takové rodinné restauraci Mondi. Restaurace je rezervována, záloha zaplacena.  Odkaz na jejich stránky zde

A i přesto, že setkání začíná ve 14hodin (což je taková mírně poobědová doba ) doufám, že nezůstane u kávy a vody, že ochutnáte zdejší kuchyni protože krom vynikajících palačinek všeho druhu a to jak sladké tak i slané chuti, zde vaří dle našeho mínění velice dobře. Dorty jsou v nabídce (ne kompletní) od firmy Hájek  Jen na jedno pozor, platí se hotově nebo stravenkami  ( platební karta vám nebude moc platná :o) nejbližší bankomat je vzdálený asi 500m)

Na místo určení se dostanete z konečné metra B busem č. 273, 223, 261 ale i příměstskými autobusy s čísly nad 300.
 Popojedete pouze jednu zastávku... s názvem Chvaly... ale pozor je na znamení, čili nezapomeňte si během jízdy zmáčknout v autobuse tlačítko STOP !
Na zastávce je zeď z kamenů, tak za ní nakoukněte ...směr kostel a uvidíte žlutý domeček, toď on...místo srazu !!!

Pro všechny, kteří pro jistotu budou chtít navigovat po telefonu, napiště mi prosím na můj mail lydia11@seznam.cz a já vám dám své telefonní číslo, popřípadě někoho dalšího,  kdo by byl ochoten  pomoci s navigací ...doufám v Gabro popř. Andy ..díky holky předem :o)

Ještě informace pro motoristy: parkování je v areálu Chvalské tvrze hlídané. Což má ale jednu malou nevýhodu..platí se. Takže doporučuji, těm co nechtějí platit,  vyhledat místečko někde na sídlišti popřípadě cestou do Prahy po pravé straně je nákupné centrum s názvem P...y, tak tam a dojít pěšky směr do Prahy...ptejte se na již zmíněnou Chvalskou tvrz popřípadě restauraci Mondi...a dívejte se kde je kostelní věž.

Očekávám, že ty co budou potřebovat pomoct najít spojení nebo jinak poradit se ozvou na můj mail. Já osobně udělám vše proto aby jste se v pořádku na místo dopravili a také proto abych tam byla i já osobně :oD

Těším se na vás Aranel 



23 komentářů:

  1. Moc děkuji za podrobný návod.
    Již jsem přesunala vlakové spojenía, abychom se mohli déle zdržet.
    Moc se na vás těším
    :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko ještě ti pak najdu spojení k vlaku. Těším se moc :o)

      Vymazat
  2. Díky, hlásím, že na 98% dorazím.

    Jen u kávy určitě nezůstane :o) Už pečlivě studuji jídelní lístek (ještěže kojím, tak si to mohu obhájit, chabě, ale mohu).

    Těším se na Vás, moc.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo to musíme udělat pořádnou outratu ...já tedy nekojím ale dám si něco moc dobrého :o))) těším se jako malá :oD

      Vymazat
    2. Aranelko, ja chci taky, tise Vam tu zavidim... Treba to klapne priste a uzijte si to!

      Vymazat
    3. Kateřinko, já v to velice doufám...těším se jednou na naše setkání :o)

      Vymazat
  3. I já :)) i já :)) snad ani obědovat nebudu ?

    OdpovědětVymazat
  4. Koukala jsem na mapy.cz,doufám,že tentokrát to najdu na první pokus.Nekojím,ale těším se....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hele Marci...není Mezilesí jako Mezi lesí :o))) ale ty to už víš. Jo ty nekojíš??? A kam dáš chlapy? Nebo mám objednat hospodu poblíž pro pánskou jízdu? Nyní mě napadá co Wlk ? Aleš? Michal? a AndyMichal? Vždyť oni si pánové můžou klidně udělat svůj sraz ...měl by někdo zájem? třeba u Voháků ?

      Vymazat
    2. myslím, že můžou vzít montérky a jít se srazit k nám... jinak to vidím na outdoorové Vánoce :-) V tomhle se fakt bydlet nedá!!

      Vymazat
    3. Můj muž je poměrně společenský, ale bude vytížený (chi chi), bude obstarávat program V+M. To víte venkovani v Praze, pojedou metrem do centra, pak se musí projet v tramvaji, jezdící schody... v plánu mají Technické muzeum nebo výstavu vláčků podle momentální nálady :o)
      Pěkná mapka je i tady - http://www.restaurant-mondi.cz/
      Netěším se, hrozně se netěším :o)))

      Vymazat
    4. Slávek asi pojede se mnou,ale on je samostatná jednotka při nákupech.Drží ho obchody se sportovním zbožím.Tak se vydá samostatně .Kluky udáme k babičkám. Markét,nabídnu mu brigádu u vás,ale dva šneci na jedné stavbě...asi by se ještě více zdržovali.

      Vymazat
  5. Nevím jak vám, ale mě odkaz na Mondi hází někam úplně jinam. Tedy já osobně vím, kde Mondi je, ale třeba pro ostatní :).

    OdpovědětVymazat
  6. U mě o vypadá s účastí dost bledě. Padá u nás jeden marod za druhým. Do neděle zatím daleko, ale nevím, nevím.... :-(

    OdpovědětVymazat
  7. Já,já,já.....se těším :-)!!!A Michal?....Ten bude mít plné ruce práce s Jendou :-)))))) .
    Menu mám projité a asi už vím co si dám :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se raději těším přiměřeně,aby se to nepokazilo...

      Vymazat
  8. již jsem on-line :) a potvrzuji..s radostí velikou, díky za info, vše píšu. měj se blaze

    OdpovědětVymazat
  9. Já se těším na Vás a pak hned na palačinku č. 17!!! :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Aranelko, jelikož je pátek odpoledne a zatím se nic neporouchalo, tak snad to tak vydrží až do neděle a já dorazím. :oD Moc díky za skvělé informace! Moc se těším!!! Handy

    OdpovědětVymazat
  11. já teda nevím, jestli to najdu:-)))

    OdpovědětVymazat