středa 28. listopadu 2012

Barování v listopadu...


 

...bylo opět vyjímečné. On je vůbec tento pořad vyjímečný jen tak sám o sobě...ta myšlenka. A také fakt, že funguje již šest let a příznivců má víc než dost. I my se řadíme do skupiny fandů a stálých navštěvníků, propadli jsme sladkoopojným večerům kde se hudební žánry střídají a to vše se děje tak neuvěřitelně blízko.  Není možné aby vás tento fenomen neoslovil..nedotknul se vás a vašeho srdce. 
Ale ne o tom jsem chtěla psát, nebo nejen o tom.
 Listopadové Barování bylo vyjímečné počtem účinkujících a zejména tím, že celý večer natáčela česká televize. A tak všichni ti, kteří by se rádi alespoň prostřednictvím TV ...protože jinou možnost nemají...zažili budete ji mít přímo na Silvestra a přesný čas netuším ale prosakuje informace, že kolem 22 hodny. 
 My pravidelní Bařmeni jsme trošku skeptický, zdá se nám právě že atmosféra večera je nepřenositelná ale na druhou stranu i my sami fotíme a točíme videjíčka aby kulturožrouti z celé země měli možnost nahlédnout...udělat si představu jak to funguje. A kdoví :o)

 Opět musím poděkovat pani ředitelce Sandře Novákové za jeji velkorysost...však ona ví, děkuji za celou skupinu :o)  Pořadem provází a věrnost své paní tak dokazuje Filip Rajmont (když jsme deštivou Prahou a půlhodinové snaze někam zapíchnout auto šli kolem Macca...podívali jsme se na sebe,  bylo to jasné...vstoupili jsme dovnitř a koupili Filipovi čokoládový dort...abyste věděli, co ten se natahal beden v Sluhovi dvou pánů...zasloužil si )

Během večera, když se bavívám tak myslím na lidi, které bych moc ráda viděla a cítila vedle sebe. Říkám si kolikrát ..joooo kdyby tady byla moje Žena, té by se líbilo tohle, nebo můj brácha ...tento večer jsem myslela a nejednou na Lucii ...a to protože marodí a také proto, že se v prostorách MB mihla hlavní představitelka Enterýků...a to by bylo asi pěkné shledání. No, já celebrity...a bylo jich tam povícero...nekomentuji a zásadně nefotím (jen ty dvě na konci :oD)...míním, že každý má nárok se bavit po svém, uvolnit se, nemuset se hlídat a tak vůbec...Aranel není šmírák a už vůbec ne bulvár :oDDD 
Takže připravte se na  hafo fotek... účinkujících bylo myslím 56 kusů...pro bližší představu odcházeli jsme až ráno ve dvě ...jsou pro všechny a tak trošku víc  pro.... zase tu  Lucii


...no jasně jsou to Bek ofis...nějak se mi to vymklo..




 





Míša Doubravová







Věra a její Zázrak....miluji to pane Horáčku

Jiří Langmajer...prostě Langoš, kterého na Baru vidíme a slyšíme moc rádi :o)


jooo tak kdyby tohle tušila moje vnučka Míša...bude mi závidět :o)








samozřejmě mladší, je to prostě syn Dády Patrasové, kdyby někdo netušil :oD

tak tady jsem si dovolila udělat výjimku a trošku zašmírovala...tahle moc příjemná a veselá paní je Sandry maminka ...pravidelná Bařmenka :o)
finále večera bylo v rytmu cikánské hudby ...a to mám ráda :oD



no...a ještě jednou jsem zašmírovala...jak vidíte Wlci točí videjíčka, Markéta jistě na svém blogu moc pěkně celý večer popíše...už se těším :o) ...(snad mě za tohle foto nezabijou :oDDD)
no...nejen Wlci točili... :oD


12 komentářů:

  1. Aranelko,díky za pobavení:-) a fotky.Některé tváře mi vůbec nic neříkají,u jiných "vím"a stejně se mi jméno nevybaví.Díky.

    OdpovědětVymazat
  2. jak já miluju tyto reportáže.
    Díky za ně.

    Krásné fotky, moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha...víme své ale moc děkuji. Mimochodem v lednu vychází Bar na sobotu, co ty na to?

      Vymazat
    2. Aranelko, máme velké noviny.. teď to nejdřív půjde za půl roku 8)

      Vymazat
    3. K novinám blahopřeji !!! inu, budeme muset za tebou na škopek do Brna :D

      Vymazat
    4. kdykoliv :))
      a z Brna je to k nám 40 minut po dálnici 8)

      Vymazat
  3. popíše, ale TY si to už nepřečteš!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasný. Hořce lituju své nepřítomnosti! Ale udusila bych se a ukašlala. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My dýchali za vás :o)...však ještě neumíráme, tak příště

      Vymazat