středa 22. srpna 2012

Překážky....

 ...v cestě na dovolenou jsem nesla statečně. I když Pepa pracovně jednal a jednal nekonečně dlouho. Pak mi nahlásil, že v autě svítí jakási kontrolka a musíme kontaktovat servis. Už si ani nevzpomínám co všechno se po... než jsme se konečně vydali na krátkou dovolenou.
Cesta ubíhala, byla celá duhová a nebýt ještě pár služebních hovorů bylo by to báječný.
Jo a cestou se pořád ohlížíme na zadní sedadlo...no, nejsou ...prázdninují u Zojky ty naše Holynky..




V podvečer přijíždíme  konečně na Hanou.
Navštívíme Lucku a její rodinu. (není nad blogařskou rodinu :o)) Jestli čekáte fotodokumentaci našeho společného večera tak se nedočkáte páč všechno je tajný :oD...Ne jen prostě není nutno vždy a o všem blogařit...myslím. No, každopodně řeč nevázla, pojedli jsme vynikající masíčka  z pojízdného kamene :oD mňam....popovídali, popili a po setnění se vydali na romantickou procházku po zahradě...počítat hokaida a cukety ...prostě balzam na nervy, to si rádi zopakujeme :o)


 Spali jsme jako mimina...ten vzduch prostě. A ráno si Karolínka s Pepou padla do oka a vařili s myšičkou kašiku ..je  prostě báječná :o)









3 komentáře:

  1. teda ty fotky jsou :)
    MOc bych tě prosila o kopie, udělám radost babičkám :)
    a taky si budu moct dát něco na blog.. jsem nějak zapoměla fotit :D

    Karolínka se směje na Pepu, když se vidí na fotkách :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I Pepa se směje na Karolínku když ji vidí...parádně jsme si to u vás užili. A ten romantický večer na horní zahradě to se mi vrylo na hodně dlouho :o)

      Vymazat
  2. Lucko--a co já? taky chci vidět karolínku:-)

    OdpovědětVymazat