středa 18. července 2012

Holčičky ....

 ...včera uklízeli Holynkám pelíšek tak důkladně a hlavně taaak dlouho až si Nela udělala raději nový...z Michalčino kufru.
 Dopoledne jsme trávili doma, venku pořád prší tak si hrajeme na princeznu kuchařku...
 ...nebo princeznupejskařku....
 ...rizoto s hráškem a špaldou...Sofinka téměř každé slané jídlo obrečí ale trvám na dohodě...pokud chce jíst bombony tak trošku sníst musí...a sní...
 ...děda i dnes pracuje ale v Praze...když .nemáme dědu..máme alespoň auto...

 ...využíváme situace...skáčeme do auta  a jedeme do kina...Madagaskar 3D... to si užiju i já...rusky mluvící Tygr a vůbec, fórky Jelimána to mě baví :o)

 

Holky po kině rovnou míří k Mc Donald...a to je věc, kterou já vůbec nepochopím....slané jídlo sestávající z hnusných hranolků...mastných a slaných...s omáčkou nevalné chuti ...něco jako ústřicová smíchaná s magi...tak bych to specifikovala...ovšem holky a zejména Sofi, která ty slaná jídla obrečí se láduje a je spokojená.
Tak ještě dojdeme nakoupit...chodíme sem a tam...kupujeme sponky a gumičky ...ty krásné...a babi se plácne přes kapsu...koupíme šatičky...doma v nich ještě skáčou až lehnou a usnou  ...tak je převlíkáme ve spánku...prostě takový normální prázdninový den, když venku prší.


5 komentářů:

  1. Aranelko
    koukám, že je to všude stejné ;-)
    Také máme dovču a já se konečně mohu dosytosti dospat , vstávání po 5h. mě vůbec nedělá dobře , v pátek doslova padám na ústa !
    Jsme doma a počasí teda nic moc a tak jsem už také byli v kině - Doba ledová 4 / další tip pro Vás / , v Mc Donaldu , mám na něj podobný názor , ale poslední dobou tam občas můžu Mc Wrap letní / tortilla/ a v aquaparku ;-)
    Užívejte !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, kdybych to jídlo servírovala já, tak by úspěch rozhodně nemělo. Ale ze zkušenosti se staršími vnučaty vím, že časem budou upřednostňovat domácí řízek z kuřecích stehen:o)

      Vymazat
  2. Také jsme včera zvládli Madagaskar 3!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A líbil? ...mě ano...mě se líbí všechny díly včetně Vánočního :o)

      Vymazat
  3. Koukám máme stejné metóódy :)). Ale u nás taky fungují.

    OdpovědětVymazat