pondělí 22. června 2015

Schlaflose Nacht

 probdělé noci....jooo o těch bych mohla vyprávět ale nechci ani nemůžu...inu práce.
Potíž je s časem ranním, když by člověk mohl spát ale nemůže. A to i když hlava třeští. Musí se taknějak uondat. Já se tím proplétám.
Šátek dnes dokončen. Příze Lady dees Traumwolle. Barvy má tato firma víc než zajímavé. Nemohla jsem vybrat z důvodu ne moc milého. Prodejce má strašně špatně přízi nafocenou. Až se divím, že někdo může obchodovat s "barvou" a přitom fotit za tmy bleskem ??
Zvědavost ale byla silnější. A abych nešáhla moc vedle (i tak šáhla, chtěla jsem světlejší) zvolila jsem šedé odstíny. 50 odstínů šedi :o) ale tak vzrušující to nebylo...i když knihu jsem nečetla, protože nečtu s davem nojo...přečtu si ji možná když už všichni zapomenou.....tedy vzrušující nebyla ani práce. Jehlice č. 4. práce přibývala čím dál víc po..ma...le....j.....i . Ale nakonec se dnes vyloupnul šátek šedivý do šedivého rána :o)







náhrdelníček kuličkový...výprodej 29,- kč

ta šedá sukně bez pásku s malinko zvednutým pasem a délkou ke kolenům, prostě klasika....koupena za 49 kč ve výprodeji :o)


 
můj oblíbený náhrdelník z ateliéru 193
A mě dnes začíná týdenní dovolená. Plánů je moc. Takových uklízecích a rovnacích. Opět žádné vzrušení. I když. U kávy jsme s manželem vytáhli velký atlas  a hledáme místo naší letošní dovolené.
A to vzrušující je :o) 



14 komentářů:

  1. šedá je dobrá , se sukničkou a doplnky budeš za dámu!

    OdpovědětVymazat
  2. krásný šátek, i když trval dlouho - námaha stála za to.. a je krásný barevně, jak jde světlá od krku k tmavé ke konci... to se mi líbí náramně.... super, super.. bude slušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituško děkuji. Ten pozvolný přechod barev je náramný.

      Vymazat
  3. Víc odstínů šedé- to je aspoň pro mě kouzelná kombinace. S bílou a stříbrnou to působí sice chladně, ale velice čistě. Krásný to máš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, zjistila jsem dokonce, že mám v krabici ještě nenošené lakované lodičky v šedé :o)))) jinak se najde u mě i starorůžová, nebo tmavě červená ...i to by šlo, prostě klasika. A děkuji

      Vymazat
  4. PS : ...dá sa kúpiť ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenka, priadzu som kupovala tu http://www.traumgarne.de/ ale bola to spoločná objednávka. Ak by si chcela, tak ťa pridám a potom akosi doručím na Slovensko.

      Vymazat
    2. Aranelka, ja sa nesmelo pýtam, či sa dá kúpiť toto famózne dielko od teba :-)))

      Vymazat
    3. Alenka ...možná budem ľutovať ale teraz sa nedokážem rozlúčiť :o)

      Vymazat
    4. Ti prajem :-) a okrem toho ako ZAHRANIČIE sme veľmi komplikovaní na obchodovanie...overené .-)

      Vymazat
    5. No sme ale....sú ľudkovia, ktorí putujú sem a tam :o)

      Vymazat
  5. Moc pěkných padesát odstínů. A ta cedulička hand-made, kouzelné. Odkud je? A ta příze? Díky, m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji , cedulička je v různých obměnách součástí příze. Někdo ji vyhodí, já jsem ji přišila na šátek :o) Příze je odtud http://www.traumgarne.de/ Je to trošku na delší lokte ale zrovna se vypracovává společná objednávka, tak pokud budeš mít zájem napiš lydia11@seznam.cz a já předám další informace

      Vymazat