pondělí 26. května 2014

Růžovím


ještě zpracovávám a zkousávám události z práce. No a po vydatnějším zaslouženém spánku se rozhlížím po domově.

Pohled na můj pidikoutek mě dělá veselejší. Je maličký a zdaleka není dokonalý. Jakýsi posun zde je...rozbočka USB mi umožnila začít používat novou klávesnici a tak mi světlo  nešajní do očí. Jo a světlo...to není vidět ale mám zabudovanou zářivku s téměř přirozeným světlem co nezkresluje barvy na monitoru.
Snad taky někdy seženu starý dřevěný stůl se šuplíkem a snad to všechno doladím k spokojenosti úplné.  I když...koníčků je hodně a místa málo.
Tak zatím alespoň růžovím :o) ...vždyť je to holčičí koutek, i když ehmm ta číslovka naznačuje něco jiného ...hm ale mě se nyní růžová líbí.





Dnes žádná vášeň u plotny nehrozila. Ale svižná  procházka s Holynkami přišla vhod.


Stejně jako oběd v Mondi s mým mužem.

a jeden malý hřích nakonec...pro tu holku ve mě co má ráda růžovou :o)

14 komentářů:

  1. Krásné zákoutí a jestli něco hodí k věku? Já sama jsem vlastníkem podobného čísla v rodném čísle a mám pocit že svůj věk neřeším ani tak já, jako mé okolí - hlášky typu no pěkný, ale v tomhle věku (teď jsem měla nedávno svadbu a jen jsem ty poznámky nevěřícně sledovala)? Takže bez ohledu na čísla v rodném čísle, člověk má dát především na svůj vnitřní pocit a v tomhle případě ta intuice s růžovou dopadla na jedničku!! A teď mám chuť navzdory věku i všem kolem pořídit pro sebe něco růžového na svůj pracovní stůl pro pohodové dny, protože je to v tvém případě vkusné a prostě krásné Aranelko, moc se den v růžové púovedl. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko v první řadě gratuluju k svatbě ! i já se snažím to číslo ignorovat...proto asi "pařím" v kotli na koncertě s foťákem...to by dáma mých let asi dát? :o))) moc ti děkuji za povzbudivá slova, vážím si toho. P.S. a blog k nakouknutí by nebyl ?

      Vymazat
  2. Uz som tusim blahozela...ci nie?
    Vsetko dobre...
    A ta cislovka...hmmm...mne sa paci, ale nesuhlasim s nou :))
    Hej a este...uzasne fotky....chcem sa naucit fotit!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani určite áno ! a fotky...máš skvelé. A ja by som sa potrebovala naučiť háčkovať od teba :o) nechceš sa presťahovať bližšie ?

      Vymazat
    2. ani netušíš akú pravdu si napísala....sťahujeme sa k Bratislave...bližšie k synom...

      Vymazat
  3. Originální hrnek na kávu! A jinak ... moc hezké zákoutí, sice na růžovou nejsem, ale máš cit na barvy a tady se mi to libí:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko zdravím a děkuji...hrnek jsem dostala od Ježíška :o) Já vlastně asi taky ne, jen se tak momentálně cítím...po žluté. A vůbec si užívám toho jak snadno lze proměnit náladu v bytě když máš zdi neutrální.

      Vymazat
  4. Máš krásné pracovní či odpočinkové místečko! Sladěno s vkusem a citem! Šikula!
    A ten obídek, ten teda je :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paní ...vy mi udělala radost :o)...obídek jsem nevařila ...ono po třech nočních se raději nechám obsloužit :o)))

      Vymazat
  5. Nádherné, jako z katalogu. Růžovou mám s přibývajícími lety čím dál raději ...
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný koutek, růžová je něžná a osvěžující ;-) A krásné fotky holčiček dolaďují holčičí atmosféru. Moc se Ti to povedlo ;-)

    Lenka

    OdpovědětVymazat
  7. A koukám, že se mi úspěšně povedlo poslat komentář pod jiným jménem...

    OdpovědětVymazat
  8. Aranelko, při pohledu na tvůj koutek se mi chce zpívat "Jen růžová to může být ..... " i já na ní poslední dobou ujíždím ...pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat