pátek 9. května 2014

Barování v květnu

 
bývá  narozeninové. Tentokrát jsem s malým předstihem oslavila narozeniny svoje. Už poněkolikáté se mi povedlo v MB v kruhu přátel. Jak s oblibou říkává jedna moje kolegyně..."to nemělo  chybu" :o)) a opravdu nemělo, večer to byl vydařený, fajnový a neopakovatelný. A těch bublin :o)  Všem děkuji za přání i dárky ( o těch později ...až je začnu konfrontovat s praxí :o) )
 
Tak jako vždy, nechávám po většině mluvit za sebe ty moje ušmudlaný fotky :o)) ale pár slov jsem si neodpustila. Samozřejmě pokud chcete o Barování vědět víc a také vidět videjíčka, tak se nezapomeňte podívat na blog k Wlčici.
Jo a protože, jsem zjistila že ještě nemám doplněný příspěvek z dubnového Barování, tak jdu na to ale jen tak to nebude ...a až bude, tak se tu informaci dovíte v některém z příštích příspěvků ...třeba o vaření :o)
 
 


Líbí se mi jak se Vojtěch na Barování zabydlel (no, on má na krku pověšený klíček :o)))... našel si skulinku v žánrově nabitém večeru a recituje básně....výtečně !
Vašek Tobrman, kterého Vojtěch běhen večera přejmenoval....prý "na piano mě doprovodí Dobrman " :o)))
Tahle dvojice úspěšných mladých muzikálových herců i zpěváků...to je záruka dobré zábavy
Tonya byla původně divák ....ale nakonec jsme se dočkali ...oujééé já doufám, že bude chodit častěji. A protože jsem od manžela dostala vstupenky na Monkeym  tak už se moc těším, snad Tonya objednala skvělé počasí a užijem si prima Vyšehraní

báječná Věra Neuršilová...příjemná a energií sálající ženská ..najde si  chvilku a přisedne  k nám ke stolu a povídáme si ....má můj velký obdiv

Pavel Šimčík...za své vystoupení zaslouží nejméně čtyři hvězdy :o)

Ondra Ruml ...přivedl sebou do MB  i Boba Dylana
 


a můj "zlobivej kluk" herec, bavič ...jeho talent je obří. Už máme zamluvené lístky do Stavovského divadla na představení..."1914 "...hraje postavu Švejka.......prostě musím vidět :)




 




 Dora Bondy a její kapela...Wlčice psala, že nenašla nic co by se jí dalo vytknout. Já tedy něco našla...neměla  tentokrát kreativní make-up :o)))




 
 

4 komentáře:

  1. musela jsem smát, když jsem viděla Filipa..

    vypadá to na velmi povedený večírek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie musíme jít na 1914... jukni na program Stavovskeho divadla ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak všechno nejlepší, štará šeno... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nejlepší, štará šeno!

    OdpovědětVymazat