čtvrtek 10. dubna 2014

Svatební dar

Takhle to u nás vypadá. Místo pro mé tvoření se zatím nenašlo. Stříhám, šiju a dokonce i trošku maluju  v obytné části.  To aby bylo jasno, že je u nás doma bordel a nebojím se ho vyfotit :o)))

Dotáhla jsem jeden úkol, který zněl jasně "svatební dar" jenže když neznáte nevěstu ani ženicha, nevíte jak a co mají doma ...to prostě není žádná legrace. Po pár dnech, kdy mě ještě ke všemu  drtila prokrastinace  jsem se vymanila  z temných myšlenek o tom, že se zamýšlený dar  nebude líbit.

Přesvědčila sama sebe o tom, že polštáře se hodí v každé domácnosti. Vlastně jich není jich nikdy dost. Mno, vlastně já o tom sebe přesvědčovat nemusím, mám je ráda a všelijaké.

Původně zamýšlená bílou jsem vyměnila za  kostičkovou látku z Ikea. Zamilovala jsem si ji již při výrobě dárků vánočních,  zejména pro Elenku.
Polštář šedý  pro ženicha....to až přijede domů z dálky velkým autem TIR, může si udělat pěkně pohodlíčko....a připomenout si své "ano" protože s tou které řekne tohle  kraťoučké slůvko bude tvořit ten pravý domov.
 A  nevěstě trošku romantiky v podobě kulaťáčku  svázaného dvěma srdíčky.



 

A teď mám nerva, co na to zadavatel...zadavatelka  :o)

Snoubencům přeji ať si zítřejší den užijí.

http://youtu.be/Jd6LbncpSIo

6 komentářů:

  1. Aranelko ty se Ti povedly, moc hezký svatební dar. Kdybych to byla já, ta nevěsta, měla bych obrovskou radost! Oni ji také určitě budou mít. Zdravím a mávám a doufám, že Holynka už je v pořádku. Té posílám pohlazení, vlastně oběma ,aby to té druhé nebylo líto. Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám doufám :o) Holynku pohladím...hladívám jí pořád i Nelu, tak jim pošeptám do chupatých oušek, že je to od tebe :o)

      Vymazat
  2. Aranel vůbec se nebojte, ty polštáře jsou moc krásné. A novomanželům se jistě budou líbit.
    Vy jste tak šikovná, máte můj obdiv.
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo moc děkuji ! zatím nemám žádnou odezvu ale doufám, že když nic jiného tak ocení, že to není koupené ale vyrobené s myšlenkou na ně dva :o)

      Vymazat
  3. Jůůů, to je krása !!!!!! Marki

    OdpovědětVymazat