středa 13. listopadu 2013

Ovečka má dovolenou


 Je to tak mám dovolenou. Zdá se mi, že poloviční asi to bude těmi krátkými dny. Světla málo. V nose rýba a tak si ji víceméně trávím doma. Dorazil i balík s přízí a tak svůj koníček rozvíjím. Přehrávám si videjíčka s návody ...zdá se to tak jednoduché...a pak to zkouším oujéé někdy se mi i něco povede ale nic nefotím...fotím ale nedám, neprozradím...až po :o)

Můj muž si zvyká, že má doma babičku ovečku, co sedí v křesle a nemluví jen potichu počítá u audioknihy (večer u ČT ART)  sedí a  hákuje( a taky přemýšlí, kolik lidí má opravdové problémy...přemýšlí, že by uháčkovala čapku jedné hlavičce, která bude asi chvíli bez vlásků...jen neví jestli neurazí jak svým amatérstvím tak ...tak vůbec jestli se to hodí)...zvyká si, že to co vytvořím s klidem opět vypářu...prooooč vždyť to bylo pěkný???...ale jo raději znova...zvyká si, že mám trpělivost...to se mu dělalo ze začátku šoufl...otřásal se, už to přijal, jen se občas podrbe na temeni hlavy ...asi by taky potřeboval čepici :o)
 No a já si uvědomuju jak jsem strašně podobná....v něčem ...své mamince, která sice pletla ale jak ji to tvoření jehlicemi dávalo vnitřní klid. Ale nemyslím, že hákujou jen staré ženské. Jak se rozhlížím ve virtuálním světě tak poznávám krásné mladé dámy, do kterých by to nikdo neřekl :o)))  a těch humorných obrázků, bavím se parádně a nezbývá než popřát háčku zdar :o)

4 komentáře:

  1. Moc zdravím.Krásný příspěvek!I já nabírám u háčkování sílu a naučila jsem se trpělivosti.Sice 5 dětí trpělivosti naučí až dost,ale přeci jen...:-)Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Věrko pět kousků a doma tak krásně, útulno ...neuvěřitelné !!! jak a kdy to všechno děláš, máš můj obdiv to se kloním hodně hluboko :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Oóóóó paní, moc ti fandím a těším se na výtvor! A díky za typ, audioknihu k tomu poslouchat, to musím hned napravit!
    PS: momentálně oprašuju pletení a pletu hučky pro holčičky :) Musím se naučit a pokořit pletýnky!

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi som sa pobavila ako na texte, tak i na obrazkoch. Haciku a ihliciam zdar Aranelko. Andrea

    OdpovědětVymazat