středa 16. října 2013

Gratulantky

 skočily hned ráno do postele...Holy zabručela přání Nela se lísala a dokonce i líbala svého páníčka :o)
Jo...v pondělí jsem vytrimovala kožíšek Holynce ....tak dnes šup do práce a během Sama doma byla oškubána i Nela. Ještě to  bude třeba doladit ale nejhorší máme za sebou...no, ještě ty uši ...takže  to nejhorší nás vlastně čeká.
 A tohle bych nazvala rest. No už mi bylo stydno. Dárek, který jsem dostala již v květnu  ZDE ještě pořád neměl pořádné bříško. Prozatimní polštáře ho spíš mírně deformovaly a tak dnes jsem se odhodlala a ze zbytku lněné látky jsem ušila bříško...vycpala (neporadil by někdo čím plnit polštáře...třeba i pro děti?) touhle drtí...no byl to mazec ale nakonec mi pomohl i Pepa a pěkně jsme ho napěchovali a oluxovali...drť byla všude a to jsme Holynky odporoučeli za dveře.
 A je hotovo...sešila jsem ho režnou nití aby vydržel nápor :o))) ale nechtějte to vidět...vlastně to není publikovatelné :o))))
 Už jsem málem začala bezradně naříkat...nasoukat bříško dovnitř chtělo spolupráci a čtyři ruce...nakonec  jsme do zvládli...a puff je uff na světe v předsíni...
 a Holynky si hned myslí, že když je v naší domácnosti něco nového tak je to jejich...naštěstí stačí zjištění, že to není k snědku
Tak a tady je...zatím dostal místečko v předsíni...ale bude se nejspíš dle potřeb přemísťovat :o)
Marionnet ještě jednou moc děkuji tobě i Andělce !
 
A tohle je jehličí ...z Jinanu dvoulaločného čili Ginkgo biloba..má teď na podzim krásnou žlutou barvu...chodíme na procházky (ovšem opět pajdám...nohu nenarovnám to je tím...snažím se vykopávat aby to nevypadalo divně...vypadá to ještě divněji)....někdy vezmu foťák.

A ještě jsem byla úspěšná při nákupu vstupenek na kulturu...je k nevíře jak je těžké sehnat lupeny na dětské představení...takže kamarádky kamarádka a její známá a pak můj kolega a kamarád a jeho kamarádka...prostě bylo to trošku o kohoutkovi a slepičce...výsledek je trošku mazec ale jinač to Míšo nešlo, piš si 27. i 28 prosince divadlo v Dlouhé, 5.12 Hybernia a 30.11 Kalich  to si piš i ty Toníku :o)

15 komentářů:

  1. Aranelko, moc děkuji za návštěvu i za krásné přání ;) i já Tobě přeji ať jej Ježíšek vyplní a nejen to jedno ....
    Jinak polštářky plním tímto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=31753691&tab=7

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :o)...Dášo moc děkuji, mělo mě to trknout, že ty budeš vědět !

      Vymazat
  2. Puff je moc povedený a sluší mu to u vás. Původně jsem si myslela, že drť není drť, ale chloupky z Holynek :). Nika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niko, to by musely mít o několik desítek kilogramů víc :o)) ale kdysi jsem měla Briardku a vyčesávala srst s tím, že s ní nechám vyrobil vlnu a upletu veliký svetr s kapucí a dřevěnými knoflíky...žel se tak nestalo.

      Vymazat
    2. Máme retrívřici a ta teď líná tak, že se bojím, že bude brzo nahá :). Hezký den Aranel. Nika

      Vymazat
    3. ha tak velký naháč...to by bylo :o)))

      Vymazat
  3. Aranelko to je hezké.Dá se na tom sedět?Nebo to plní "pouze"dekorační účel?
    Když jsem viděla tu výplň tak jsem si myslela že se holky chlupatý rozhodli "zlikvidovat" nějaký neoblíbený polštář :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miško docela dá ale chvíli ho nechám jen na okrasu :o) Kdepak naše Holynky jsou slušně vychovaný..ony neničí nic...vidíš u nás jsou všude polštáře i protěný bobek....na tom polehává Nela, je to její pelíšek a nezničí, nerozkouše.

      Vymazat
  4. Hehe... Aj ja som si pomyslela, ze bordel urobili havkovia.... Pouf je nadherny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :o))) ne v tomhle ohledu jsou spolehlivé...u ovladače na TV jsem raději v pozoru :o) Puf je krásný, jsem z něj nadšena !

      Vymazat
  5. Puff je perfektní! A ta práce, klobouk dolů a bod za trpělivost ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Největší práci udělala Andělka, která ho růčo upletla...ale nacpat bříško do svetříku chtělo u mužskou sílu nejen trpělivost :o))) Lenny děkuji

      Vymazat
  6. vypadá to skvěle!!!!!

    s dětskou kulturou je stejný problém i u nás.. ale výběr podstatně menší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vypadá, miluju ho :o) ..no uvěřím až je budu mít v ruce, zatím nemám :o))

      Vymazat
  7. Aranelko, nádherný puff .... Marki

    OdpovědětVymazat